سال کادنا

دوستان علاوه بر حفظ شیبا ی سر به ارز koromaru معروف به شیبای سفید بزنین یازده تا صفر داره ولی جهش کرده برا انداختن حداقل دوتا صفر.
الان با 15 دلار میتونین 2000000000000 دوکوادیریلیون ازش بخرین. میتونه متحولتون کنه

سلام من روی ۹ صفر خریدم دو تا اضافه کرد ، مارکت کپش هم خنده داره ۵۰ هزار دلار ، تو ضرر رفتم حسابی

سلام داداش از کجا این ارز رو بگیریم حدوم صرافی
ممنونم

من در صرافی ال بانک خریدم
میگن خوبه ،نمیدونم

شما تو سقف خریدی الان موقع خریده
از صرافی البانک راحت خریداری کنین

بد موقع خریدی الان وقت خریدشه با 75 دلار میتونی صد کوادریلیون ارزشو بخری بزار کنار بازار که از سردرگمی دربیاد فورا و حداقل همون دوتا صفرو میندازه حساب کن ببین پولت چقدر میشه

بد موقع خریدی الان وقت خریدشه با 75 دلار میتونی صد کوادریلیون ارزشو بخری بزار کنار بازار که از سردرگمی دربیاد فورا و حداقل همون دوتا صفرو میندازه حساب کن ببین پولت چقدر میشه

بد موقع خریدی الان وقت خریدشه با70 دلار میتونی صد کوادریلیون ارزشو بخری بزار کنار بازار که از سردرگمی دربیاد فورا و حداقل همون دوتا صفرو میندازه حساب کن 2 میلیارد پول داری

بد موقع خریدی الان وقت خریدشه با700 دلار میتونی صد کوادریلیون ارزشو بخری بزار کنار بازار که از سردرگمی دربیاد فورا و حداقل همون دوتا صفرو میندازه حساب کن 2 میلیارد پول داری

شما تو سقف خریدی الان موقع خریدشه
یه حساب سرانگشتی بکن با 750 دلار میتونی صد کوادریلیون ارزشو بخری ومطمئن باش بمحضیکه بازار از سردرگمی دربیاد حداقل دوتاصفر میندازه اونموقع پولت میشه حداقل دو میلیارد

ازکدام صرافی میشه خریدزد

خوب چطور خرید بزنیم دوست عزیز..

بزن صرافی کیف پول تو گوگل تمام ارزها رو داره

از صرافی البانک راحت بخرین