مشاوره برای خرید ارز

سلام دوستان عزیز سرم شلوغه وقت نمیکنم سر بزنم مثل قبل
سال نو رو پیشاپیش به همتون تبریک میگم
پست دو هفته پیش رو اگر یادتون باشه دوتا سناریو گذاشتم و چندروز بعدش اومدم گفتم طبق سناریو دومی داریم پیش میریم و ی سری تارگت ها دادم که دقیق واکنش نشون داد BTC بهشون
اعداد 37/35/34 که بیت تقریبأ تا 37500 اصلاح کرد و ی موج D ناقص در قالب مثلث تموم کرد که بعدشم گفتم بعد از تشکیل موج D به احتمال زیاد ی موج E داریم به سمت بالا و همین اتفاق افتاد، ولی متأسفانه نرسیدم بیام تحلیل رو آپدیت کنم
الان توی موج E هستیم و این موج آخرین موج از مثلث هست و بنظر من از محدوده 41/43/45 تموم میکنه خودشو و میریم پایین به سمت کف مثلث برای شکست
به دلیل اینکه موج D از محدوده 37K$ ناقص تموم کرد خودشو این احتمال رو هم میدم که موج E هم ناقص تموم کنه خودشو و از همین محدوده 41تا43 وارد اصلاح بشیم، ولی اگر بخواد کامل هم بشه نهایت فکر میکنم تا 45 بره
وقتی ABCDE در قالب مثلث تموم بشه در واقع ما ی موج B بزرگ رو تموم کردیم و بنظر باید منتظر ی اصلاح عمیق برای بیت و مارکت باشیم و اعداد زیر 30K$ هم تاچ میشن که توی این هفته یا هفته آینده این اتفاق خواهد افتاد، توی پست قبل هم گفتم اگر طبق سناریو 2 پیش بریم، ی چیزی حدود 2 3 هفته دیگه طول میکشه تا بیت موج B اصلی رو تموم کنه و موج C ماژور شروع بشه
دامیننس بیت هم در تایم فریم روزانه واگرایی منفی زده و ی موج صعودی رو تموم کرده
دامیننس تتر هم دقیقأ برعکس خوده BTC ی مثلث ABCDE تشکیل داده ولی این مثلث از سقف شکسته خواهد شد و باعث دامپ مارکت میشه
شاخص توتال هم شرایطش همچنان نزولیه
راجع به ماتیک هم طبق همون تحلیلی که دو هفته پیش گذاشتم پیش میره و سال 1401 زیر 1$ رو هم تاچ خواهد کرد
3ماه زمستون رو مارکت قرمز تموم کرد، حدود 4 5 ماه پیش این وعده رو دادم بهتون و اتفاق افتاد!!!
سال 1401 بنظر من خیلی ارز ها میتونن ریزش های عمیق کنن و ممکنه خیلی از آلت ها نابود بشن کلأ پس اگر ترید هم میکنید سراغ ارز های بنیادی برید

تمام چیزایی که گفتم تحلیل و برداشت های شخصی از بازار هستن و فقط به درخواست مکرر ی سری از عزیزان اومدم آپدیت کردم
تحلیل فوق به هیچ وجه سیگنال خرید و فروش نیست
ان شاالله 1401 سال خوب و پر برکتی باشه براتون
موفق باشید
ادمین!!!

دمت گرم سالا منتظر پست جدیدت بودم بترکونی با تحلیل های نابت
نامبر وانی

مشخصا که صاحب این اکانت این کاره ی بازاره و کاربلد و با تجربه
ولی تحلیل اینقدر دقیق؟؟!!
آخه چه جوری میتونه ممکن باشه.
اونم بدون کوچکترین در نظر گرفتن سهمی واسه تاثیرات فاند های مثبت و منفی.
لطفا یه توضیح تکمیلی داشته باشید.
نظر شما دیده میشه و مبنای معامله خیلیها قرار میگیره مثلا من خودم تو پیج دیگه ای از همین اپ به آدرس این تحلیل رسیدم پس لطفا یه توضیح تکمیلی واسه عدم در نظر گرفتن سهم واسه اخبار و این حد از اطمینان داشته باشید
سپاس

ممنون داداش :heart: همینکه به فکر ما بودی دمت گرم، در پناه حق:hibiscus:

میشه گفت در این ولوله بازار اگه منطقی هم نگاه کنید اونی که زحمت میکشه حداقل ۴۰۰کلمه میاد تحقیق و بررسی های خودش ب صورت تحلیل دقیق ارائه میده باید تشکر و ممنونش باشیم
انصافا هر چی باش به از این اراجیف دوستان و اهل دل نیست که میزارن فضا فقط اشغال میکنند

امثال :(بیت بکش بالا پ ،، پع ۲۰۰میلیون گذاشتیم پرید، یا اینکه اقا موافق لایک مخالف دیسلایک، وووو امثالهم)

آدم عاقل و منطقی خوب متوجه شده من چی گفتم
دیگه نیازی ام به تایید و غیر تایید نیست

موندم فقط توی اینکه این پروفسور ها کیا بودند که دیس دادن
واقعاً در عجبم !!!

تحلیل نکن دیگه چیزی نگو افرین.

داداش نابودی چیه چی میگی واسه خودت !!!

تحلیل این جناب راکی نظرات برخی از تحلیلگران خارجی است که عنوان می کند در مجموع ۳ماهه اول سال میلادی بازار نزولی است که بعدش بازار یک تکونی به خودش میده زیاد هم راکی جان راکی جان نکنید یک کمی سایتها را مطالعه کنید نبض بازار را در دست می گیرید بازار را الان بیشتر اخبار مدیریت می کند یکی از خصوصیت این بازار غیر قابل پیش بینی بودن است

خب پرفسور جان تو که این حرفو میزنی آدرس سایت های خارجی هارو بده بقیه هم برن بررسی کنن یا خودت بیا تحلیلاشونو بذار اگر راست میگی
همینکه راکی میاد وقت میذاره و نظرشو میگه کلی ارزش داره، حالا اصلأ از هرجایی میخواد باشه
مگه اینجا پولی بهش میدن که بخواد نفعی براش داشته باشه
یکم فکر کن بعد بلغور کن

کم مزخرف بگو بازارهای مالی هیچ قطعیتی نداره مردم رو گمراه نکن با این مزخرفاتت

برادر بازار دیگ تحلیل پذیر نیست ی سریا میان میگن چرت پرت بلانسبت این بازار قراربود بدون سرور و اخباری باش ولی نشد همین پالیگان شرکت های بزرگ هولدش کردن مثل همون سولانا ک 1دلار بود تا 250دلار رفت

سلام استاد باور کنم میام اینجا فقط تحلیل شما رو بخونم مرسی دادش گلم خیلی بزرگ مردی که زحمت میکشی و تحلیل میذاری:rose::rose::rose::rose::rose::rose:

سلام استاد باور کنم میام اینجا فقط تحلیل شما رو بخونم مرسی دادش گلم خیلی بزرگ مردی که زحمت میکشی و تحلیل میذاری

بار قبل بیت رو 68kبود همه میگفتن بیت 130k میره همه تحلیل ها خخخخ دیگ خودتون میدونید الانم همه میگن 30kبرعکس میبینی یهویی شد 90هزار رفت

ممنون وسپاس فراوان ادمین تایید لطفا

کلا سر نزنی خوشحال میشیم نظر ندی

ممنون سپاس فراوان بزرگوار

خوب بود ولی این تحلیل ها ۱۰٪درست از کار درمیاد بستگی به اخبار داره بازار کدام سمت بره

میشه بگید این دوهفته که این اقا نبود چکار میکردین منتظر بودین که این اقا بیاد به فکرتون باشه یه توضیح مختصری بدین ممنون میشم