سلام دوستان عزیز سرم شلوغه وقت نمیکنم سر بزنم مثل قبل
سال نو رو پیشاپیش به همتون تبریک میگم
پست دو هفته پیش رو اگر یادتون باشه دوتا سناریو گذاشتم و چندروز بعدش اومدم گفتم طبق سناریو دومی داریم پیش میریم و ی سری تارگت ها دادم که دقیق واکنش نشون داد BTC بهشون
اعداد 37/35/34 که بیت تقریبأ تا 37500 اصلاح کرد و ی موج D ناقص در قالب مثلث تموم کرد که بعدشم گفتم بعد از تشکیل موج D به احتمال زیاد ی موج E داریم به سمت بالا و همین اتفاق افتاد، ولی متأسفانه نرسیدم بیام تحلیل رو آپدیت کنم
الان توی موج E هستیم و این موج آخرین موج از مثلث هست و بنظر من از محدوده 41/43/45 تموم میکنه خودشو و میریم پایین به سمت کف مثلث برای شکست
به دلیل اینکه موج D از محدوده 37K$ ناقص تموم کرد خودشو این احتمال رو هم میدم که موج E هم ناقص تموم کنه خودشو و از همین محدوده 41تا43 وارد اصلاح بشیم، ولی اگر بخواد کامل هم بشه نهایت فکر میکنم تا 45 بره
وقتی ABCDE در قالب مثلث تموم بشه در واقع ما ی موج B بزرگ رو تموم کردیم و بنظر باید منتظر ی اصلاح عمیق برای بیت و مارکت باشیم و اعداد زیر 30K$ هم تاچ میشن که توی این هفته یا هفته آینده این اتفاق خواهد افتاد، توی پست قبل هم گفتم اگر طبق سناریو 2 پیش بریم، ی چیزی حدود 2 3 هفته دیگه طول میکشه تا بیت موج B اصلی رو تموم کنه و موج C ماژور شروع بشه
دامیننس بیت هم در تایم فریم روزانه واگرایی منفی زده و ی موج صعودی رو تموم کرده
دامیننس تتر هم دقیقأ برعکس خوده BTC ی مثلث ABCDE تشکیل داده ولی این مثلث از سقف شکسته خواهد شد و باعث دامپ مارکت میشه
شاخص توتال هم شرایطش همچنان نزولیه
راجع به ماتیک هم طبق همون تحلیلی که دو هفته پیش گذاشتم پیش میره و سال 1401 زیر 1$ رو هم تاچ خواهد کرد
3ماه زمستون رو مارکت قرمز تموم کرد، حدود 4 5 ماه پیش این وعده رو دادم بهتون و اتفاق افتاد!!!
سال 1401 بنظر من خیلی ارز ها میتونن ریزش های عمیق کنن و ممکنه خیلی از آلت ها نابود بشن کلأ پس اگر ترید هم میکنید سراغ ارز های بنیادی برید
تمام چیزایی که گفتم تحلیل و برداشت های شخصی از بازار هستن و فقط به درخواست مکرر ی سری از عزیزان اومدم آپدیت کردم
تحلیل فوق به هیچ وجه سیگنال خرید و فروش نیست
ان شاالله 1401 سال خوب و پر برکتی باشه براتون
موفق باشید
ادمین!!!