در مسیر 1 سالگی، آیا 1 تومان یا 1 ریال رو تاچ میکنه؟! آیا میتونه 1شیبای بعدی باشه و زندگی منو 1 تکون اساسی بده؟! و من تو زندگیم واسه 1 بار هم که شده خدا صدامو بشنوه و بگه به خودت و زندگیت 1 تکون اساسی بده و 1 زندگی پر آرامش رو تجربه کن واسه 1 بار؟! خدایا یگانگیت رو شکر، تو 1 هستی… ازت توقع 1 تومن شدن رو دارم… اصلا 1 ریال هم بد نیست…!!! شما رفقا هم برای برآوردن شدن 1حاجت، 1آمین از ته ته ته دل بگید و با 1 دل شکسته از خدا بخواید 1 بی بی دوج ، فگ، کیشو، فلوکی… شیبای بعدی باشه، مثله همین 1سالی که گذشت…!!!من 1 خونه روبرو دلگشا، 1لندکروز مدل سال، و 1حساب بانکی پرو پیمون واسه ادامه میخوام ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
انشاالله، بگید الهی آمین.
عیدتووووووون مبارک هست امسال و به خصوص سال دیگه:wink:![]()
![]()
از ته ته ته دل بگید هستتتتتتتتت.
عید خودتم مبارک یک تومن رو نمیتونم بگم ولی حتما یه تکونی میخوره
ارزو بر جوانان عیب نیست
قشنگ سبد خریدتو آوردی تو دلنوشته هات ایول:joy:![]()
خدایی نیست، تو بورس با پوستو استخونم درک کردم که نیست
خدا همون خداییه که شیبا رو از ۱۰ تا صفر آورد روی ۴تا صفر، نگران نباش، اینم میشه، توکلت به خدا باشه، هیچی از قدرت اون بدور و بعید نیست.
عید خودتم مبارک باشه و انشالا هممون در سال ۱۴۰۱ به تک تک آرزوهامون میرسیم.![]()
![]()
![]()
ماشالله مث خودم خوش اشتها هم هستی😃انشالله🙏
الهی آمین شما بخواه خدا اجابت کنه مگه یک تومن چیه به بی نهايت باید فکر کنی
اگه اینا رو میخوای تلاش کن بدست بیار اینجور چیزی از آسمون نمیفته پایین اینجا فقط باید سرمایه گذاری کنید اونم پر ریسک
اگه یگانگیت را به صورت 1 گانگیت می نوشتی شعرت بی نقص می بود.
عزیز من خیلی طمعت بالاست، و به همین خاطر هم خدا میگه بذار یکی 1بهش بدم
واقعا به نظر شما خدا آوردش؟ چقد شما ذهنتون خرابه،نمیگین هزار نهنگ سرازیر شد و خداتا آدم خرید زدن، میگین خدا آوردش از ده صفر رو4صفر، خداوند میگه از شما حرکت از من برکت،نه میگه بشین تو خونه بخواب و اذیت خانواده کن تا منم برات بریزم باید دل و حرکت و سرمایه گذاری کنی