در مسیر 1 سالگی، آیا 1 تومان یا 1 ریال رو تاچ میکنه؟! آیا میتونه 1شیبای بعدی باشه و زندگی منو 1 تکون اساسی بده؟! و من تو زندگیم واسه 1 بار هم که شده خدا صدامو بشنوه و بگه به خودت و زندگیت 1 تکون اساسی بده و 1 زندگی پر آرامش رو تجربه کن واسه 1 بار؟! خدایا یگانگیت رو شکر، تو 1 هستی… ازت توقع 1 تومن شدن رو دارم… اصلا 1 ریال هم بد نیست…!!! شما رفقا هم برای برآوردن شدن 1حاجت، 1آمین از ته ته ته دل بگید و با 1 دل شکسته از خدا بخواید 1 بی بی دوج ، فگ، کیشو، فلوکی… شیبای بعدی باشه، مثله همین 1سالی که گذشت…!!!من 1 خونه روبرو دلگشا، 1لندکروز مدل سال، و 1حساب بانکی پرو پیمون واسه ادامه میخوام ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
انشاالله، بگید الهی آمین.
(فلوکی رو کمتر از ۳۰۰ تومن دیگه نخواهید دید)
این همه التماسو ناله نیاز نی تو ب ذهنت اینو بسپار ک قیمتش ب اون چیزی ک میخوای میرسه خدایا شکرت ب سیصدتومن داره میرسه
فکر کنم به ارزوت رسیدی خودت خبر نداری ![]()
![]()
همین الان هم قیمتش تقریبا یک تومان است ![]()
![]()
![]()
![]()
اقا شما همه جا این کامت رو گذاشتید .با تایید ارز خواست.شما خیلی فعالید
چرا منتظری بشینی خدا یک شبه تو را ثروتمند کنه؟ اینا هم زمانی میشه ک تو منتظر کیسه پول از آسمون نباشی
بزذگوار نمیدونم در توهم سر میکنین قیمت ۳۰۰ تومان یعنی ۱۰۰ میلیارد دلار ارزش کل مارکت کپ چطور همچین عقلی دارین
برادر من و همه دوستان شیبا اگر چندین هزار درصد رشد کرد یا چند میلیون درصد شیبا از 0,0000000005 شروع کرد
آخه ارزی که. 0,00003 هست چجوری ۳۰۰ برابر بشه
یه حرفی میزنین ها
حداکثر رشد ۲۰ برابره در سال ۲۰۲۲
مگه اینکه بیت کوین از ۸۰ هزتر دلار رد بشه و به سمت ۱۵۰ هزار دلار بره
بیت بشه ۱۵۰ هزار دلار امید به ۱۰۰ تومان شدن این ارز هم هست قطعا
حتی اگر بیت کوین تا ۱۰۰ هزار دلارم بره امید به ۱۰۰ تومان شدن این ارز هست در غیر اینصورت نهایت رشد ۲۰ برابر که ۲۰ برابر والا کم رشدی نیست
شما ۵۰ میلیون بخری پولت میشه یک میلیارد تومان
چه بازاری هست که ۵۰ میلیون تومان رو بکنه یک میلیارد