این بازار داستان همون هر چی سنگ ماله پایه لنگه
کل سرمایه زندگیم ۲۰۰۰ دلار بود
همشو تو فیوچرز تو ۵ دیقه لیکویید شدم از دست دادم
اتریوم دوس داشتنی اولاش حال داد و اخراش جرررر
ظاهرا ادمایی که تا اخر عمرشون پول ندارن باید حمالی کنن
داستان مملکته که شده قشر ضعیف بدبخت بمونه و قشر پولدار پوادار تر
موفق باشین همتون و یه چیزی این بازار عین دریا میمونه و کسی که شناگر باشه هم توش غرق میشه
حواس جمع کار کنین نه با طمع
شب و روزگارتون خوش
ریسک کردی خب دادا
اینهمه میگن با همه سرمایهتون وارد این بازار نشید! (نه تنها این بازار، بلکه هر بازار دیگه) باز میبینیم که هستند یه عدهای که همه سرمایهشون رو به باد دادن، آدم ناراحت میشه خب، اینکه یه هموطنش، تو این شرایط بد و تحریم از اون ور و فیلتر از اینور همون اندک سرمایهش رو هم از دست میده، خواهشاً طمع نکنید، درمورد کاری که میکنید اطلاعات کسب کنید، گوش به این شر و ورا ندین که یک شبه ۱۰۰ دلار رو میشه کرد ۱۰۰هزار دلار، الان همه شدن یا استاد ترید کردن، یا تست و بررسی خودرو، کمی منطقی باشید، کسی که لاد باشه هر شب ۱۰۰۰درصد سود کنه، میاد التماس لایک و کامنت من و شما رو میکنه؟ پس اول طمع نکنید و با همهی سرمایهتون وارد هیچ بازاری نشید، دوم علمش رو کسب کنید(از راه درست) سوم صبر داشته باشید…
اینهمه میگن با همه سرمایهتون وارد این بازار نشید! (نه تنها این بازار، بلکه هر بازار دیگه) باز میبینیم که هستند یه عدهای که همه سرمایهشون رو به باد دادن، آدم ناراحت میشه خب، اینکه یه هموطنش، تو این شرایط بد و تحریم از اون ور و فیلتر از اینور همون اندک سرمایهش رو هم از دست میده، خواهشاً طمع نکنید، درمورد کاری که میکنید اطلاعات کسب کنید، گوش به این شر و ورا ندین که یک شبه ۱۰۰ دلار رو میشه کرد ۱۰۰هزار دلار، الان همه شدن یا استاد ترید کردن، یا تست و بررسی خودرو، کمی منطقی باشید، کسی که بلد باشه هر شب ۱۰۰۰درصد سود کنه، میاد التماس لایک و کامنت من و شما رو میکنه؟ پس اول طمع نکنید و با همهی سرمایهتون وارد هیچ بازاری نشید، دوم علمش رو کسب کنید(از راه درست) سوم صبر داشته باشید…
کل سرمایه ات رو گذاشتی!!! مدیریت سرمایه پس چی!!؟در بهترین حالت 1 دهم سرمایه باید وارد معامله بشه
چیکار کردی مومن خدا با خودت
لااقل ۱۰۰۰ میبستی نکه همش رو
شرایطشو بهم یاد میدی مممنون میشم ازت
به به که گل گفتی .دمت گرم که حرف حق زدی
تو خود این برنامه آموزش های خوبی گذاشته، اول اصطلاحات رو یاد بگیر بعد تکنیکال رو کامل یاد و بعد از اینها موارد دیگه رو و بهد به صورت دمو شروع کن، تا موقعی که 100 تا تحلیل درست تو دمو نداشتی وارد بازار نشو و معامله نکن، همیشه هم با همه سرمایه ات تو یه معامله وارد نشو