تحلیل بازار: نکات کلیدی

نصف کامنت ها اینه:

بخرید هولد کنید ( حالا اگه بازار ریزش کرد مشکلی نیس چند ماه صبر می کنی تا پول خودت برگرده بعدم یکم سود داد خداتو شکر کن )

ایکس واحد ازش خریدم ( ممکنه تازه وارها سیگنال خرید تلقی کنن )

آپدیت بزرگی پیش رو داره ( کاردانو با اون عظمت آپدیت بزرگی انجام داد هیچ تکونی نخورد )

این باز سکه اضافه کرد ( خب گیمر ها توکن هایی که میگیرن رو موقع بالا رفتن قیمت وارد چرخه می کنن و میفروشن )

دریغ از یه ذره علم و دانش ( که البته خود من هم ندارم )

دوستان بیتکوین اگه ۴۶ هزار رو با قدرت بشکنه مقاومت ۴۸ و ۵۲ هزار رو پیش رو داره… و بازار میتونه حسابی گرم بشه

اما فعلا توان آنچنانی برای شکست ۴۲۵۰۰ رو نداره. نقاط حمایت رو موینگ ها ۴۱ هزار و ۴۰ هزار هست

لطفا و لطفا عجولانه خرید نکنین یا اگر خرید کردین حتما حد ضرر بزارین برای معامله هاتون

و همیشه یه مقدار تتر نقد نگه دارین. چرا؟ همین جا دوستی می گفت روی ۸ سنت خرید زده و الان حسابی توی ضرر هست. فرض کنیم این دوستمون هزار دلار خرید زده بود. اگه این دوستمون ۱۲۰ دلار نقد نگه می داشت اون موقع که slp تا ۸۵ ریخت میتونست با همون ۱۲۰ دلار به تعداد توکن هایی که روی ۷ سنت و با هزار دلار خریده بود رو بخره. این طوری اگه قیمت به ۷ سنت رسید نه تنها ضررش جبران میشد بلکه هزار دلار هم سود می کرد

امیدوارم همگی موفق باشین

داداش حرفات منطقی اما وقتی شد 260تومن مثل الان رنج میزد تو اون منفی بازار همه گفتن اسکمه همه گفت صفر شد تا 1070یاهمون 04.2 رفت والان دیگ بازار تحلیل پذیر نیست ی سریا میان میگن چرت پرت بلانسبت

استاد بزرگ اونایی که از قدیم با این ارزن میدونن که این ارز کف نمیشناسه و تو همین قیمت هایی که به نظر شما کفه اشتباهه دوباره اضافه کردن…
دوستانی هم که تازه واردن بدونن که این ارز توکن پاداش یه بازی اینترنتیه به اسم اکسی اینفینیتی با تیم فوق العاده ضعیف و فقط سکه اضافه میکنه و سوختنی هم در کار نیست و سازندگانش فقط به فکر پر کردن جیب خودشونن و افراد سرشناسم پول میگیرن تبلیغش رو میکنن و در آخر کسی که سرمایش بر باد میره من و شماییم

اون اخرای حرفت رو خودت. فهمیدی چی گفتی

دوست عزیز من تعصبی روی این ارز ندارم و نگفتم که اینجا کف قیمت هست و بخرید. منتهی بیشتر تازه کارها میان و با خوندن کامنت ها اقدام به خرید می کنن. تاکید من روی تعیین حد ضرر و توجه کردن به روند کلی بازار بود همین. شخصا فقط با این ترز توی فیوچرز کار می کنم همین

توکن اکسی که اون یکی توکن این بازیه،پارسال جز 5 ارز با بیشترین سود بوده.بعد شما میفرمایید تمیش ضعیفه؟