من دیروز هم نوشتم تو اوج پامپ پامپ گفتن، اما کلی دیسلایک خوردم، توی بازار خرسی هر بالایی که میزنه فرصت خروجه، قطعا خیلی خیلی پایینترم میاد شیبا، چرا؟ چون نهنگا خالی کردن، به اخبار توی توییتر و این ور اون ور توجه نکنین، خبر فاندمنتال قبل از اینکه به گوش منو شما برسه کار خودش رو میکنه، شیبا و دوج و… پشتشون کاملا خالی شده.
به هولد هولد کردن هم توجه نکنین، توی سایکل سعودی قبل ۲۰۱۷ ریپل ۴ دلار بود، برید چک کنین ببینین تونسته نزدیکش بشه حتی؟ یا خیلی از الت کوین.های برنامه مند که اسمشون هم الان نیست. از دلسوزی میگم، هر بالایی که زد فرصت خروج حساب کنین. ایشالا سال بعد سال خوبی براتون باشه.
ایول شیبا بیا تو پایین ترین سطح نهنگها دوباره خرید بزگ میزنن
زر مفت نزن یابو. امثال تو هستن که چهار نفر ترسو به حرفشون گوش میکنن و ضرر میکنن
چرا دیسلایک میدین آخه؟درست میگه دوستمون خیلی از ارزهایی که جز ده کوین برتر بازار بودن الان اصلا وجود. ندارن دیروزم نوشتم این بالا رفتن ها فقط اصلاح روند. نزولی هستش اخباری که میاد بیرون خبر سوختس ی جورایی وگرنه از. تو چارت همه چیز مشخصه… پس یا ترید کنید ویا هولد چند. ساله انتظار نداشته باشین صفر بندازه ب این زودی یا تارگت قبلی رو. بزنه چون بیت تا تثبیت بالای ۴۵ هزار. اونم با قدرت نده خبری از پامپ نیس فومو نشین این هم از روی دل سوزی گفتم اینجا شده جای درد. ودل کردن ب جای تحلیل درست و واقعی گذاشتن … منم اون اوایل ضرر به بازار دادم لیکوییدم شدم ولی خوب همش تجربه بود و راه ماندگاری در. این بازار کنترل حرص و. طمع هست سال خوبی داشته باشین یا حق… .
پارسال همین موقع ها بود که شیبا ۷ صفر پنج بود که میخواستم بخرم ولی حرف امثال تو منصرفم کرد
من نمی دونم چی به دست میاره که نامید میکنی طرف رو
نابغه چرا شیبا رو با ریپل مقایسه میکنی که درگیر دادگاه هستش چرا با باقی ارزا مقایسه نمیکنی مثل دوج که بعد ی مدت رنج زدن شارپی رفت بالا یا با قیمت دوسال پیش اتریوم مقایسه کن که چه سعودی داشت یا با باقی ارزا که رشد خوبی نسبت به دوسال پیش داشتن
این بازار پر ریسک هستش و باید پولی رو سرمایه گذاری کرد که نیازی بهش نداشته باشی
اما در بلند مدت(دوسال) حتما رشد میکنه و امسال تو میمونن با ی عمر حسرت
در ضمن این اطلاعات غلط رو از کجا میاری اینجا عنوان میکنی
بزرگترین تحلیلگرای بازار هم نمیتونن آینده ارزی رو پیش بینی کنن اونوقت تو با قاطعیت حرف میزنی زکی
کل اخبار توییتر و یوتیوب دروغه تو راست میگی ![]()
الان کل بازار در حال رنج زدن هستش
کدوم ارز رشد کرده و نسبت به چند ماه پیش نزولی نبوده که شیبا دومی باشه
ی نگاهی به کل بازار بنداز تا متوجه ریزش شیبا بشی
با برگشتن بازار رشد شیبا رو میبینیم و حال تو هم دیدنی میشه
ریپلی که مثال میزنی درگیر دادگاه شد وگرنه آینده بانکی جهانه
بیا پایین عامو شعر نگو این نهنگ هایی که میلیارد میلیارد دلار این چند وقته دارن میخرن نمیفهمن تو میفهمی
ریپل به دلیل مشکلات که داره ریخته قیمتش قضیه دادگاهی شدن رو نداشت الان چندین برابر بود قیمتش