نظر در مورد بیت کوین

دوستان من رو 41800خریدم الان خیلی توظررم بنظرتون بفروش یا صبر کنم چون میترسم بیشتر بیاد پایین

اگه میترسی همین الان بفروش برو چون سکته میکنی اخرش

همش بیت نگه ندار

ضرر ندیدی که به این میگی خیلی

برو خداروشکر کن مرد حسابی جای من باشی چی میکنی

دوست عزیز اینجا خیلی ها هستند که بالای 60000 خرید دارند و همچنان هولدر هستند اما مثل شما نمیگن خیلی توی ضرریم

منو ببخش ولی این هفته ریزش داریم تا دوشنبه بعد، چون داوجنز ریخت و بطبع بیت هم میریزه شاید تا ۳۴ هزار

چندروز دیگه برمیگرده صبرکن تقریبا 10روز دیگه دوباره همون جا میرسه و یه کم بالا میزنه و دوباره میریزه حواست باشه

وقتی خریدی دیگه نفروش چون تا نفروختی ضرر نکردی بلاخره میاد بالا گول این نوسانارو نخور.اوناهم همینو میخوان که امثال شما تو سقف بخرن تو کف بفروشن.منتظر باش بلاخره میاد بالا.اونموقع اگه نخوای تو بازار بمونی میتونی سربه‌سر اصل پولتو بکشی بیرون

نترس پس ما که روی ۵۵ خرید زدیم چه کار کنیم با اینکه میدونیم هنوز روند نزولیه ولی بعدش قطعا صعودی میشه

واگرایی مثبت داد الان میره تا42500

پشمک،اگه روی ۴۱ خریده باشی نهایت ۴ درصد داخل ضرری،دیگه این ترس و اضطراب چیه،اگه به جای ما بودی و داخل ۷۰ درصد ضرر میبودی،فک کنم چندتا سکته ریز میزدی

پشمک،اگه روی ۴۱ خریده باشی نهایت ۴ درصد داخل ضرری،دیگه این ترس و اضطراب چیه،اگه به جای ما بودی و داخل ۷۰ درصد ضرر میبودی،فک کنم چندتا سکته ریز میزدی
جمع کن خودتو بچه،

میاد زیر ۴۰ و ۱۰۰درصد توافق برجام هم میشه ضرر تو ضرر میشه