وینک در کف: خرید یا نه؟

خدمت تمام تازه واردان به عرصه ارز دیجیتال عرض کنم که حماقت بنده رو تکرار نکنید. بیشتر از یکی دو میلیون بی بی دوج نخرید. ارز feg هم اصلا نخرید کلاه برداره. فقط ارزهای رنک 100 به پایین رو خرید و فروش کنید. ترجیحا ارزهای رنک 50 به پایین

حماقت خودتو گسترش نده خواهشاً،من یک تریلیون و دویست میلیارد شیبا خریده بودم سی و هشت میلیون تومان،یکی مثه تو اومد اینقد بد گفت دوستم بود و سابقه چهار ساله داشت تو ارز دیجیتال صد میلیون رسید فروختم هنوزم مقداری دارم ازش اون مقدار که داشتم واسه هفت پشتم کافی بود بیبی دوج هم رقم بالا گرفتم امثال شما میان منفی میدن بیشتر میخرم چون مطمعن هستم شیبای بعدی هست حتی بهتر ،اتفاقا فگ هم دارم سر همین حرفت بیشترش میکنم

ارزهای رنک زیر ۵۰ که رشد شارپی نمیکنن فوقش دو برابر میشن چون قبلن رشدشونو کردن، نکنه منتظرین شیبا چهارتا دیگه صفر حذف کنه! ضمنا قیمت بالایی هم دارن و نمیشه سکه زیاد خرید
واسه کسایی خوبن که پول زیاد بیکار دارن
من خودم بیت روی ۳۰۰۰۰ خریدم البته دو سال پیش روی ۶۸هزار هم نفروختم ایکاش فروخته بودم اما کلا چون مبلغ بالاست قابل توجه هستش
درسته شت کوین ریسک داره ولی مبلغی نیست فوقش سه چهار میلیونه و خیلی قابل توجه نیست

حالا ما نفهمیدیم ارزهای رنک ۵۰ به پایین بود یا ارزهای رنک ۱۰۰ به پایین ،اصلا خودتم فهمیدی چی گفتی؟ چیز میز نمیزنین؟!!!

بیا پایین سرمون دردگرفت :joy:

یه امین والستریت اشغالی هست که گه خور آریواست تو هم گه خور بیبی دوجی. بخورین نوش جونتون

بی بی دوج وفگ الماس هستن

داش حمید خدا میدونه چه دردی داری…

ای وای..می‌دونی که گذاشته بودی چی میشد؟.. میشدی یکی از میلیاردرهای دنیا..واقعا باید به سمپاشی ها بی توجه بود و تصمیم رو بر اساس تحقیق و هدفمند گرفت..

ارز های زنک 50 به پایینت که برگشتن به قیمت سه سال قبلشون :rofl:من ارز های بنیادی نمیبینم تو رنک زیر 50 فقط یه مشت استیبل کوین میبینم :sweat_smile:برو رو استیبل کوین هات معماله کن و خوش باش.. بلاخره دلار میره بالا یه سودی میبری روشون :rofl: