تجربه بازار کریپتو: هشدار به تازه‌واردها

با درود فراوان خدمت همه دوستان. خواستم تجربه چندین سال فعالیت در بازار کریپتو روخدمت دوستانی که تازه وارد بازار شدند عرض کنم. اول اینکه این بازار طبق آمار ۹۶ درصد در نهایت ضرر میکنند و فقط ۴ درصد سود میبرند. اون جهار درصد هم قطعا شغل اصلی خودشون رو ترید قرار دادن و از صبح تا شب پای چارت هستن و تمام اخبار فاندا رو هم پیگیری میکنند. دوست عزیز با یک یا دو یا ده دفعه سود نوسان خیلی شاد نباش که این بازار رو نهنگ ها مدیریت میکنند. اگر تجربه حداقل دوسال بهمراه آموزش کامل نداری خواهشا نیا که تمام دارایت میره بر باد. در پناه حق

دوست عزیز چرا الکی برای این پکیچ فروشهای دوزاری تبلیغ میکنید حالا مثلا انهاییکه اموزش دیده هستن همه تو سود هستند؟؟ تحلیلگرهای بزرگش تو این بازار تا کمر تو ضرر هستند این بازار ربطی ب اموزش نداره چون اصلا علمی جلو نمیره و بر اساس اخبار و نهنگها همه چیز مشخص میشه درسته ک باید یه شناخت اولیه داشته باشن ولی اینکه بگیم همه چیز با اموزش دوره اینچیزا مشخص میشه اشتباه درصد بیشتر این بازار ب شانس هست و اموزش شاید بیست درصد

ماشالله به تجربه عجب علمی داری تو جات اینجا نیست داری حیف میشی

فکر نکنم تو۶ ماه بیشتر این بازار بشناسی

من موندم کدوم نهنگ قبل خرید و فروش اطلاع میده که من میخوام ۱۰۰ تا بیت بخرم یا بفروشم تا هولدرها و تریدرهای عزیز مخصوصا ایرانیهای زرنگ سریع عکس العمل نشون بدن بخدا همش داستانه اگه هولدر هستی به امید صعود باش اگه تریدر هستی فقط باید شانس داشته باشی رو چرخ دنده درستش بیفتی تا شاید دو سه بار سود کنی