بیبی دوج: منطق و نصیحت

هر ایرانی رو که میبینی چند میلیارد بیبی دوج داره،آخه با عقل جور درمیاد یهو نصف ایران میلیاردر بشه؟!یا اصن صرافی داره میلیارد میلیارد به همتون پول بده؟
همیشه چیزی گرون میشه که که ازش کم وجود داره نه این نوع ارزها که هر انسانی تو کره زمین با پول توجیبیش میتونه چند میلیارد ازونو بگیره…
یکم منطقی باشیم!
من خودم یه تصمیم بی حساب و کتابی اونم به پیشنهاد دوستان گرفتم و بیبی دوج خریدم و الانم تو ضررم،ولی جاش اگه همه پولمو کاردانو میگرفتم الان به آینده بیشتر امیدوار بودم،
ودر آخر بایه شعر طنز آمیز نصیحتتون کنم😉
نشسته ام به ولتم نگاه میکنم،بیبی دوج آه میکشد
تو کی یک دلار میشوی؟:smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::sweat_smile:

نصف ایران ۴۰میلیونه

بنظر خودت همه تا تهش باهاش میمونن این 1 دو این که نصف ایران ؟:joy::joy:پس ۴۰ میلیون ایرانی فقط بیبی دارن اخع کل ایرانیارو جم کنی ۴۰ میلیون نمیشن که تو این بازار سرمایه گذاری کردند بعد تو میگی نصف ایران بیبی دارن :joy::joy::joy: خیلیا با صفر اول دوم خالی کردن همیناییم که میگن دوسال سه سال نگه میداریم با صفر دوم خالی کردن رفتن یکیش خودت خیلیا هم که توضررن به پول خودشون برسه رفتن اینارم حساب کن قرار نیس همه تا تهش باهاش باشن

حالا مثلا کاردانو تو این شش ماه بهت سود داده خوب برو بیبی را بفروش ادا بخر

فقط تورو کم داشتیم ریقو. دیگه هر ننه قمری موعظه گر شده واسه ما

کل هولدراش ۱۵۰۰۰۰۰تاست چجوری میش نصفه ایران تازه اگه یک دهمش ایرانی باشن میشه ۱۵۰۰۰۰نفر چجوری حساب کری داداش