بررسی جامع ارز دیجیتال دوج (doge)

دوستان با دقت بخونید:folded_hands:t2::rose:
میدونم الان خیلیا استرس دارن و گرون تر خریدن و میترسن بیاد پایین ، خیلی ها هم میخوان بخرن و همین ترس رو دارن ، اما به این نکاتی که میگم توجه کنید و تصمیم نهاییتون رو بگیرید.
ببینید رفقا ، دوج یه ارز قدیمی و تقریبا ۸ سال قدمت داره ، یعنی خاکش رو خورده
نکته دوم اینکه افراد بسیار ثروتمند روش دست گذاشتن که این افراد بی دلیل کاری رو نمیکنند و سرمایه ی عظیمی براش توی راهه
نکته سوم اینه که طی این چند روز حجم معاملاتش چندین برابر شدع حتی روز دهم بهمن حجم معاملاتش از بیت کوین ۳۴ هزار دلاری بیشتر شد!!! که واقعا این خیلی عالیه خیلییییییییییی
نکته چهارم اینه که این ارز قیمتش خیلی کمه و با توجه به این حجم سرمایه و توجه به راحتی قابلیت رشد بسیار زیادی داره

در کل اگر دو دل هستید بین خریدن یا نخریدن ، بهتون پیشنهاد میکنم که بخرید چون افسوس میخورید چند روز دیگه که چرا نخریدید
و اینکه اگر هم خریدید به هیچ وجه زیر ۱۲۰۰ نفروشید ، چون مقاومت بالا تشکیل شده ، دوج الگوی کاپ به خودش گرفته و منتظر یک صعود افسانه ای باشید
بازهم خودتون میدونید از ما گفتن
از طبیعت میخوام که همگی همیشه خوشحال باشیم و پرسود
ما ایرانیا تو شرایط سختی هستیم نسبت به مردم دنیا و بااااید از این فرصت دوج استفاده کنیم ، و با رشدش رشد کنیم:rose::rose:

سلام دوست عزیز امیدوارم همیشه زندگیت پر رونق و همراه با شادی باشه…
ی سوال داشتم من میخوام ارز دوج بخرم ولی نمیدونم چجور بخرم و چجور بفروشم ..میشه راهنمایی بفرمایید؟
ممنونم و براتون آرزوی بهترینارو دارم🤲

لصفا اول اموزش ببین بعد شروع به خرید کن تا متضرر نشی

کاری نداره ت ی صرافی ایرانی اول احراز هویت کن بعد با رمز دوم کارتت بخر اول ک تجربت کمه ت ایرانی بخری بهتره بعدا ک اشنا شدی کامل بایننس کوینکس بهترینن

داداش یه صرافی تو همین سایت تبلیغ میکنه برو تو اون ثبت نام کن مراحل احراز هویت رو انجام بده بعد شروع کن خرید و فروش.فعلا که تازه کاری بهتره تو صرافی داخلی خرید و فروش کنی ایشالله راه افتادی برو بایننس یه کیف پول هم مثل تراست ولت درست کن و بزن تو کارش:wink::wink::wink:

من یه بار نوشتم ولی تایید نشد چون اسم صرافی رو نوشته بودم