بچه ها کیا سه ساله تو این بازارن هرکی که سه سال تواین بازار بوده الان پول زیادی به جیب زده که البته میشه گفت میلیاردر شده اما بعید میدونم کسی از ایرانی ها سه سال تواین بازار باشه
من ۱ ساله ولی بدبخت شدم
عزیزم از سه سال بیشتر داریم.کسی رو داریم ٩ سال تو بازار یه نابغه ایرانی هستن ایشون.
داداش یه زمانی من نگاه میکردم دوج کوین ۲۰ تا تک تومن بود شیبا ۹ صفر داشت یعنی اگه اون زمان ۵ هزار دلتر خریده بودی الان میلیاردر بودی ولی با تبلیغات خیلی ها از تحلیل گرها رفتم پولم رو دادم بورس دو برابر هم شد ولی طمع کردم اونم رفت ن از ارز سود بردم ن از بورس این بازارمال کساییه که تحمل دارن و صبر میکنن انشالله همه سود کنن
سرتو درد نیارم بیشتر از پنج ساله تو این بازارم
یادش بخیر با ساتوشی داشتیم تیله بازی می کردیم و شرط می بستیم که هرکی برد صد هزار بیت بزنه به بدن اون زمان ارزش انچنانی نداش
یاد بگیر تا توی بازار موندگار بشی
به قدمت نیست که به معلوماته شاید ی کی با معلومات خیلی بیشتر از کسی که حتی پنج سال تو ایران کاره بیشتر در اورده باشه
من نمیدونم دیگه شما چطور معامله میکنید که چند ساله تواین بازارید وسود آنچنانی کسب نکردید بلکه ضرر زیادی هم کردید من به لفظ تقریبا شش ساله تو دهنم بیتکوین میچرخه چهار سال پیش میخواستم خرید کنم باشرایط سخت احراز هویت نتونستم تالین که چند ماه پیش احراز هویتمو کردم یعنی من تازه واردم من نمیگم تواین چند ماه سودکردم سودی نکردم هیچ ضررهم کردم ولی یاد گرفتم پول الکی به دست نمیاد باید صبر کنیم
داداش میگی شیبا نه صفرداشت یعنی برابر با بیبی دوج بود یعنی میتونستیم با صد هزار یک میلیارد واحد بخریم یا اشتباه میکنم
یکسان مفید و هر روز مطالعه دارم. و آموزش
افسوس همون نابغه های چندین ساله که تو این کار بودن به هیچکدام از هموطنانشون که تو فقر و بیکاری وول میخوردن کمک و راهنمایی نمیکردن و فقط سی دی های آموزش کسب و کار اینترنتی با قیمتهای گزاف میفروختن وگرنه الان مثل مردم امارات و دوبی همشون میلیاردر بودن
۷ سال سابقه دارم
بنده ۴نیم تو این بازارم درخدمتم:man_raising_hand:t2:![]()