دوستان روزی که ارز دیجیتال خریدم و وارد این بازی شدم خیلی قیمتها متفاوت بود مثلا بیت کوین یک میلیارد و نهصد میلیون بود . دروغ چرا بگم سود هم میکردم و ارزها کار انچنانی به بیت کوین نداشتن همین شیبا همین دوج کوین چینلینک سودهای میلیونی بهممیرسوندن وارد هر ارزی میشدم امکان نداشت سود نده از بیت تورنت با چهار میلیون سرمایه یک میلیون و هشتصد هزار توی یک روز سود کردم. همه چی عالی بود تا یک عده سم پاش پیدا شدن هی تو گوش بقیه خوندن این ارزها با بیتکوین بالا میرن با بیتکوین پایین میان این روند رو برای حداقل بیست ارز اول جدول اینچنین کردن . قانونی درست کردند و تو گوشبقیه همخوندن . چنان هم تعدادشون زیاد بود . تا صد تومن سود میکردن داد و هوار راه مینداختن جار میزدن . تعداد این افراد رفته رفته زیاد تر شد توی اینستا توی یوتیوب تلگرام تویتر . اگر یک ارز پامپ میزد هزار تا هولدر جذب میکرد. اینا جار میزدن و ده هزار هولدر جذب میکردن برای اون ارز . کم کم بازی رو عوض کردن و خودشون و ما رو به خاک سیاه نشوندن . تیم تشکیل دهنده ارزها فهمیدن میتونن سود هم نرسونن و سرمایه جذب کنن با همین سم پاشها . نمونش ارز بیبی دوج یک میلیونچهارصد هزار هولدر گرفته با یه پامپ کوچک… دوستانی که میگنتعدادشون کمه …این حرفا نیست تعدادشون میلیونیه توی همین صفحه ببینین هر کی هر حرف درستی زده دیسلایکش میکنن و حمله میکنن بهش خدا ازشون نگذره . چیزی حالیشون نیست همه رو به ضرر کشوندن . تا میتونین جلوی این سم پاشها ایستادگی کنین که افکارشون عوض شه . زمانی که شیبا چهارتا صفر کم کرد خبری از این افراد نبود . این افراد نقش پامپ روبرای ارزها بازی میکنن… دوستان هر کی میخاد بخره هر کی میخاد بفروشه با علم و دانش خودش و با اموزشهایی که میبینه . فقط جلوی این افراد ایستادگی کنین و نتیجه روخواهید دید
مگه فکر کردی بازار کریپتو رو دست چندتا ایرانی میچرخه فقط😅
اخه پسر خوب مگه سهم ایران چند درصد از بازار کریپتو هست انقدر ناچیزه که تاثیری رو قیمتها نمیزاره این بازار دست مافیای کریپتو ودولتهای بزرگ هست وهر وقت بخوان بالا یا پایینش میکنن .خدا وکیلی اینجا شده محل نظر یه مشت بچه دبستانی که شاید اصلا ریالی ارز نداشته باشن وفقط حرف مفت.بچه جان برو سر درس ومشقت .این بازار نه با حرف من نه تو ونه هیچکس اینجا بالا پایین نمیشه.فقط تعداد افراد خیلی کمی که تجربه و قدرت تحلیل درست دارن میتونن روند بازار رو حدس بزنن .فقط حدس بزنن شاید هزار اتفاق مثل جنگ و …غیره اتفاق بیفته و روند بازار عوض بشه . فقط خدا میدونه کی قراره بالا بره وکی قراره بیاد پایین.
چی میگی عامو پول کسایی که تو اینجا هستن نیم درصد ارزش کل بازارم حساب نیست
چی میگی بابا ایرانیا یک صدم درصدم تو بازار ارز دیجیتال تاثیر ندارن😂