تحلیل بازار : آیا سود خواهد داد؟

دوستان اگر میلیاردی خرید میزنین بزنین اگر میفروشین بفروشید فقط لطفا بزارید مردم کار خودشون رو بکنن . تو رو به خدا برای شیبا هولدر جمع نکنین مفت و‌مجانی . وقتی که چهار صفر کم‌کرد اصلا هولدری به این صورت نداشت . نگران نباشید این ارز قوی هست سرمایتون از بین نمیره .‌یه کم ریزش هولدر داشته باشه پامپهای عالی میزنه. تا زمانی که هولدر جذب میکنه یعنی مسیر رو داره درست میره . الان شما به جای پامپ‌ دارید عمل میکنین و گسترشش میدید و اینم بگم‌خرید نهنگها به نفع تیم شیبا و به ضرر هولدرهای کوچکه پس خوشحال نشین. ما ماهیهای کوچک این دریا توسط نهنگها بلعیده میشیم… الان روزانه ارزها پامپ میزنن و‌سود ملیونی میدن به هولدرهاشون ولی شما بیخبرید چون اون ارزها هولدر انچنانی ندارن و مبلغی هم ندارن که مجانی بزاشون تبلیغ کنه . ترند نیستن

رفیق شیبا خیلی بزرگتر از اونی شده که بشه این جوری قضاوتش کرد؛
پیشنهاد دوستانه اگر هولدرشی سعی کن میانگین خریدت خوب باشه و صبوری کن،اگرم تریدری که کاربلدی.
انصافا داری انرژی بیهوده صرف میکنی.
ورود به این بازار حالا هر ارزی یعنی ریسک،یعنی باید انتظار هر چیزی رو داشته باشی،شما جوری صحبت میکنی که انگار از تیم شیبا مطالبه ای داری.
این بازار یه بازار جهانی هست و ما هم خیلی درش سهم زیادی نداریم،نمونش؛
ما از صرافی بایننس تحریم شدیم،بایننس چیش شد؟چیزی از ارزش و جایگاهش کم شد؟
به نظر من شیبا هم به همون اندازه بزرگ شده،الکی تو این رتبه تثبیت نشده،
کمی راجع به برنامه هاش تحقیق کنی خیالت از بابت سرمایت با چاشنی صبر تا حدودی راحت میشه.
البته دیدگاهها متفاوته،به نظر من شما داری انرژی بیهوده صرف میکنی،شایدم شما درست بگی
اون ارزهایی که شما میگی امثال فگ و کیشو و…دیگه با شیبا قابل قیاس نیستن،شیبا دیگه تو رده امثال دوج،سول،دات و سایر ارزهای با مارکت کپ بالاس و البته با پتانسیل رشد فوق العاده بهتر

بسه بابا چرتو پرت نگو سرمونو بردی با مزخرفاتت. نه تو برای سرمایه مردم تصمیم بگیر بگو نخرن فردا هم پامپ کرد تو میای جواب گو باشی؟
من تا حالا ن گفتم بخرید ن بفروشید اندازه توهم مزخرف نگفتم پس لطف کن شرتو کم کن نگو کسی چیکار کنه بخره یا نخره بفروشه یا نفروشه هولدر جمع کنه یا نکنه.
اونا خودشون میدوننو وجدان خودشون.

اصلا بحث هولدر نیست اگر بیت کوین بشه 69هزار شیبا هم میشه 0.000088