سرمایه گذاری فقط شیبا هر جوری حساب کنید هیچ کاری بهتر از سرمایه گذاری در بازار ارز های دیجیتال نیست مخصوصا شیبا که دنیا را شیدای خود کرده ر بفکر خانواده خود هستید فقط شیبا بخرید اگر حدود ۲۰ میلیون تومان شیبا بخرید اگر به ۱ سنت برسد حتی تا چندین سال دیگر که احتمال وارد نهایتا یکی دو سال دیگر ۲۰ میلیون تومان به حدود ۱۰ میلیارد میرسد چه کاری بکنیم اینقدر سود کند واله اگر ده بیست سال هم طول بکشد ارزش سرمایه گذاری در شیبا را دارد لطفا فکر کنید با ۲۰ میلیون تومان مبلیادر شوید واقعا ارزش ریسک دارد چون زندگی را دگرگون خواهد کرد شیبا جاودان خواهد ماند با این همه برنامه و پروژه بدون شک و اصلی ترین آن ارتش شیبا که میلیونی هولدر هستند
ارتش همیشه پیروز شیبا همیشه پیروز است
با تمام احترام دوست عزیز شر تفت نده
ده سال دیگه ۱۰ میلیارد ارزشی نداره اینجا همین حالا هم چیزی نیست،ببخشید البته دوست خوبم قصد بی احترامی ندارم یا اینکه بگم من وضع خوبی دارم،من خودمم یه کارگرم که بسکه چشمم به نمودار شیبا بوده کور شدم.این روزا یه خونه اینجا تو بندر عباس که من هستم حدود ۴تا ۵ تومن برا یجا که بشه توش زندگی کنی باید هزینه کرد،حالا وسایل خونه و ماشین و مراسم عقد و عروسی و …هم حساب کنی روی هم امروزه شاید بالای ۱۰ میلیارد تومن لازمه…۱۰ سال دیگه چقدر …عایا!!!