خرید و فروش ارز های دیجیتال

سلام عزیزان ایاس و بقیه ارزهاروبه بالاست تاچندهفته حواستون باشه و تو این قیمتاکسایی که تازه خرید زدن و به سود جزیی رسیدن فروشنده نباشن بیت اگه مقاومت 46هزارو رو بشکنه راحت تا55هزار صعود میکنه اونجا خارج واگه مقاومتو شکست 57 باز وارد شین برای هدف های بالاتر

دوست عزیز روند سعودی و نزولی ایاس برخلاف اکثر ارزها هیچوقت همراه با بیت نبوده که بخواد همراه با مقاومت یا حمایت بیت بالا بره ، اما در کل ایاس مستعد رشده و داخل کانال سعودی ۳۰الی ۴۵ روزه قرار گرفته ، تارگت فروشتون رو روی ۴دلار و ۳۰ سنت بزارید تعکید میکنم تا ۳۰ الی ۴۵ روز سعودیه

مستعد رشد بودن ایاس رو قبولم اما اینکه ایاس و هرارزی که از بیت تبعیت نکنه رو قبول ندارم همه ارزها از بیت تبعیت میکنن وبا این رنج زدن وصعود اگه فاند خوب بیاد ایاس میترکه من پارسال 5.7وارد نزدیک 14 دلار خارج شدم الان هم میگم ایاس ایندفعه با صعود بیت 8 دلارو میزنه واگه بیت مقاومت اصلی 69 هزاروبزنه وکانال 70 رنج بزنه آلت سیزن میشه و بیشتر ارزها میترکن حتی اونایی که رشد کردن چه برسه به ایاس..

سلام
تا جایی که شنیده بودم حق با شماست و ایاس نباید از نوسان های بیت کوین تبعیت میکرد ولی متاسفانه اوضاع چارت یه چیز دیگه داره میگه . حتی همین چند وقت پیش هم که ایاس راه افتاد بخاطر رشد بیت بود.

چه عجب . یه نفر پیدا شد صعود و سعود ننوشت.