تو خرید اصلا عجله نکنید چون اتریوم ثابت کرده کار اصلیش فقط ریزشه وطی یکسال ده ماهش و ریزش داره بدون هیچ دلیلی الان دوساله که من تو این بازار هستم بالای صدبار ریزش الکی داشته حتی به یه قیمت میاد که سه سال پیش بوده پس بدون هیچ عجله و هول شدنی فقط منتظر ریزش باشید اگه تو فصل گرما باشیم میگن هوا سرد بشه میره بالا اگر هم تو سرما باشیم برعکسش و میگن خیلی اخبار های مسخره تر از اینا
۲ساله تو این بازاری ولی باور کن هیچی نفهمیدی به نظرم تا بیشتر به خودت ضرر نزدی برو تو یه کار دیگه
تو هنوز نفهمیدی من چی نوشتم بعدش نظر میده بی سواد جان ،مگه نوشتم ضرر کردم تازه کلی هم سود کردم گفتم عجله برای خرید نکنید که این بازار تو دوساعت جوری ریزش میکنه که از دوهفته قبلش هم بیشتر میرزه یعنی ترس از این نداشته باشید که روزی جوری بره بالا که حسرت بخورید،همچین اتفاقی من تو این دو سال ندیدم و نخواهد افتاد
واضح تر برات بگم بی سواد جان چهار ماه پیش صدو چهل میلیون بود هم هجوم برده بودن برای خرید که عقب نیوفتن همین صدوچهل میلیون به شصت و سه میلیون رسید تازه خیلی ها با کلی ضرر فروختن از این بازار رفتن منظورم اینکه ترس از اینکه بره بالا دیگه پایین نیاد نداشته باشند و خرید نکنید و در کمال ارامش با کمتر میزان ضرر خرید کنید چون ثبات خاصی نداره این بازار
داداش درست میگی ولی اینجوریا هم نیست اتریوم قیمت سال ۱۳۹۵ببین ۵سال پیش یک اتر فکر کنم ۳هزار تومان بود یعنی یک دلار اون موقع ۳۸۰۰بود نوسان داره هرچیزیی بالا پایین داره بالا میره پایین میاد ولی نسبت به قیمتش یه ارز خوبیه میشه روش حساب باز کرد اعتماد داشت
دکتر اون داستان که برای همه ارز ها اتفاق افتاد مگه فقط اتریوم بود خود بیت ۶۸ هزار تا بود شد ۳۳ بقیه که جای خود دارن
دوساله توبازاری؟من اینومهرماه۹۹خریدم۴۸۰دلار،تازه تواردیبهشت همون سال۱۲۰دلاربود.میگی همیشه ریزش داشته،پس کی رشدکرده وبه بالای۴۸۰۰دلاررسیده؟اگه ریزش آنچنانی داشته رشداینچنینی هم داشته.دوسال پیش میتونستی زیر۱۰۰دلاربخریش،اماخوب حتماهمون موقع هم میگفتی نخرین ریزش داره،یااصلاشایددوسال پیش تواین بازارنبودی واومدی یه حرفی بزنی
قبل ازآن به ۲۹هزارهم آمداواخرتیرماه