خرید و فروش در ارز های دیجیتال

59 درصد این ارز دست سازندش هست 31 درصد تو استیکینگ 10 درصدم دست بقیه اگه سازندش اراده کنه این ارز یک دهم قیمتش میشه اما خوب سازندش میخواد نهنگا بیاند سراغ ارزش وبعد بفروشه الانم نقدینگی این ارز زیاد کرده تا بیشتر سود کنه نمیخوام بترسونمتون اما میتونه سود آور باشه با تمام سرمایتون وارد نشید سازندش برای این که سود کنه هی ارزاشا میفروشه وهمین باعث افت قیمتش میشه اما پروژه ی قدرتمندیه اگه کسی سوال داره بپرسه

ارز اینده داری خواهد بود؟من تمام سرمایه ام رو استیک کردم

سوالم این ک زر مفت نزن

من نگفتم ارز خوبی نیست اتفاقا پروژه ی قدرتمندیه
تمام ارزا این خاصیت دارند مثلا ارز ریپل سازندش مقدار زیادی ریپل فروخت وباعث ارزان شدن قیمتش شد اما این خریدارها هستند که قیمتا تعیین میکنند این آماری که بهتون گفتم تو bsc scan هست من از این که 59 درصدش دست سازندش هست گفتم بگم زیاد بهش اعتماد نکنید

لطفا با ذکر منبع صحبت کنید :folded_hands:t2:

از کجا این اطلاعات و تحلیل غلط رو میارین اخه…
هنوز نمیدونی اون ۵۹ درصدی که میبینی توکن های سوزانده شده و غیرفابل دسترس هست !!!
بعد میاین تحلیل قیمت هم انجام میدین !!!

لطفا با اگاهی و اطلاعات نظر بدید…

من نگفتم ارز بدیه اتفاقا پروژه ی قدرتمندیه اما تمام ارزا این خاصیت دارند مثلا ارز ریپل که سازندش بارها ریپل هاشا فروخت و باعث افت قیمتش شد ببینید وارد کوین مارکت کپ که بشید می‌بینید که ارز کیک 59 درصدش دست سازندشه اگه می‌خوایند استیک کنید حتما کیک را با جفت ارز bnb استیک کنید چون bnb تمام توکناش دست مردمه حداقل برید تحقیق کنید این آمارها توی bsc scan کوین مارکت کپ به دست اوردم

چرند میگی ، اونم چند ده خط تایپ میکنی ، تعداد کل توکن الان باگ هست با سوزانده شده و در گردش جمع زده ، در ضمن سوال من اینه از شما وقتی سواد و اطلاعات نداری چرا میخوای حرف بزنی

با عرض پوزش 59درصد این ارز سوزونده شده ببخشید اشتباه گفتم

اولین پروژه بایننسه خب؟ و اینکه دهنتو با چی میشه بست برا همیشه