تحلیل بازار و وضعیت بیت کوین

سلام هموطن سال نو مبارک بعد از مدتها دوباره قسمت شد سر بزنم به اینجا مستقیم میرم سر اصل مطلب بر حسب صحبت های قبلی که روی ۶۶ عرض شد تا کانال ۳۰ ریزش داریم و بعد از کانال ۳۰ یک رشد نسبی داریم امیدوارم تونسته باشین به خوبی استفاده کرده باشید هر چند خیلی از افراد توهین کردند اما خب بازار همیشه نشون داده دایه مهربان تر از مادر نیست و کاری به میل کسی نداره به هر حال چه عزیزانی که همراهی کردند چه عزیزانی که گارد گرفتند امیدوارم تونسته باشن مدیریت خوبی کنن به هر صورت وضعیت فعلی مارکت به این صورته که بین ۴۶ تا ۵۱ یک بیس عرضه قوی داریم که میتونه تا هفته ها قیمت رو نگه داره حتی اگه شرایط با سیستم معاملاتیتون یکی بود میتونید پلن فروش هم توی این محدوده داشته باشید رسیدن به سقف قبلی منوط به رد کردن این ناحیه قوی هست نکته دوم هم اینکه هر زمانی قیمت تونست به سقف قبلی برسه حتما مدیریت داشته باشید چون احتمال ریزش دوباره خیلی خیلی زیاد هست مگر اینکه شکست ولید انجام بشه که اونم در صورتی هست که شکست توی تایم مانسلی با کندل فول بادی انجام بشه . موفق باشید و مثل همیشه که عرض کردم سعی کنید تجربه بدست بیارید تا زمانی که حرفه ای نشید تحلیل های بقیه برای شما بعید میدونم زیاد مثمر ثمر و منتج به نتیجه باشه پس تلاش کنید و فراموش نکنید کار به راحتی که امروزه ازش صحبت میشه نیست و سالها زمان بر هست موفق و موید باشید ثبت لطفا

ممنون از راهنمایی.توی متن شما کلمات (میتونه،اگه،منوط به،هر زمانی،احتمال ریزش،مگر اینکه،در صورتی که،) دیده میشه بزرگوار.هر زمانی تونستید ازین کلمات استفاده نکنید،تحلیل شما دارای اعتبار هست.در غیر این صورت با این همه اگر و اما همه حالات ممکن در نظر گرفته شده.

چیزی که شما میفرمایید جادوگری هست که از عهده من و یا حتی مارکت میکر هم بر نمیاد از ذهنیت شما متوجه شدم متاسفانه سر رشته ای در این زمینه ندارید و همونطوری که عرض کردم این تحلیل فقط به کار افرادی که سیستم معاملاتی دارند و به سوددهی رسیدند میاد و مناسب حفظ و رشد بالانس هست و مناسب شما نیست موفق باشید ثبت لطفا