چرا باید بیبی دوج پامپ کنه ؟ هه چرا واقعا ؟ برای خودش هولدر مفتی و راحت میگیره براش همه از دم تبلیغ میکنن و ترندش میکنن و ماهایه یه نیم مثقالی توکن میسوزونه همین نیازی به پامپ نداره نمیگم اصلا پامپ نمیکنه کرده تا الانم خوب سود داره ولی فقط واسه کسانی که اول راه باهاش بودن این ارز باید احساس خطر کنه باید هولدر هاشو از دست بده بخواد با کله بخوره زمین تا پامپ بزنه بابا اینقد خایه مالی شو نکنید به خدا تو تویتر دیدم همه از دم خایه مالی میکن و هورا میکشن اینم تیمش خیالش راحته میگه ما هیچ کاری هم نکنیم هولدر میگیریم خلاص بابا برید تو تویت رسمیش یکم بهش فشار بیارید حداقل حداقلش اینه باید 0 بندازه با این همه توکن و صفر میخواید بایننس لیستش کنه به خدا عمرا لیستش کنه غیر ممکنه اصلا لیست هم بشه با این همه سکه هیچ پامپی نمیکنه آقا فشار بیارید بگید این همه توکن رو برای عمش گذاشته بزنه نصفش رو بسوزونه شیبا با اینکه خیلی خیلی کم توکن داره ولی باز همیشه میلیاردی ازش میسوزونه یکم واقع بین باشید برای آینده خودمون تلاش کنیم
ادمین تایید کن دیگه
الان توقع داری همه توکن هارو یکباربسوزونن بعدیکی دوتاصفربندازه وهمه بفروشن وارز رو ناکار کنن؟که اسکم بشه؟؟؟هیچوقت همچین کاری نمیکنن به مرور زمان رشد خواهدکرد،فکریک شبه پولدارشدن نباشیدلطفا لطفاً صبرداشته باشید بی بی هنوز یکسالش نشده برادرمن
دقیقا
من هولدر سنگینم چند صد میلیون توامان بالای ۹ ماه
تیمش هیچ کار مثبتی نمی کنه
پامپ ها هم همیشه وقتی شده که مارکت روزانه به دو میلیون دلار رسیده
هر کی شک داره بره چک کند
برادر من کی من گفتم دنبال یه شبه پولدار شدنم ؟ عزیزم نصف توکن ها رو هم یه جا بزنه بسوزونه خیالت تخت هم هیچ اتفاق خاصی نمی افته اینقد توکن داره مگه اینکه 5 سال به پاش صبر کنیم تا اون موقع تمام ارز ها همه سر به فلک کشیدن یکم واقع بین باشیم بد نیست