راهنمایی برای سرمایه‌گذاری

چرندیات رایج کریپتو:قیمت بیت کوین.۱۰۰؟۲۰۰؟۵۰۰؟ووو…
چقدر شما ساده هستید. سوال من اینکه الان بیش از ۲۰۰کشور داریم یا نه.
آیا میلیون ها میلیاردر ومیلیونر داریم تو دنیا از جمله همین ایران ما یا نه.
آیا همین کشورهای دور ور ما عربستان.قطر.امارات.لیدرهای خاورمیانه هستند یا نه. سوال اصلی و مهم و کلیدی من از شما این هست که چرا با وجود این همه کشور و ثروتمندان جهان والبته دارای مشاوران و اطلاعات دسته اول چرا با اینکه بیت کوین فقط ۲۰ میلیون کوین دارد هنوز خرید نمیکنند.؟چرا با اینکه گفته میشود در چند سال اینده بیت کوین انفجار قیمتی دارد چرا برای خرید از هم دیگر سبقت نمیگیرند.فقط کافیه همین امروز فقط یکی از کشورها از جمله همین روسیه نصف بیت کوین را جمع کند.هیچ از خودتان پرسیدید چرا اینچنین نیست.یعنی بیت کوین که همه از اون طلایی دیجیتال نام میبرند اینگونه به سهولت در دست رسه حتی خواربار فروش محله قرار گرفته است.
حتما پشت پرده این موجود دیجیتال نوظهور رازی نهفته است که عاقلان دانند.

واقعا خیلی نادانی

صبرکن کیف پول گرافن کانکت بشه اوناهم میان نترس، فکرکردی میان اینهمه پولو بریزن مثلا تو تراست ولت یا متامسک که هیچ امنیتی ندارن؟ ذهنای برتر از همین پیام من میرن سراغ ارز موردنظر اونکه باید میگرفت گرفت جریانو

خسته نباشید
بفرماييد :poop::poop:

نماد یه انسان بیکار

اصلا شما بگو اینترنت قطع بشه این همه پول وی میشه دست کی خواهد ماند

خب تو بگو جریانش چیه تا همه بدونن

با درود دوست من . بنظرت اگر به احمدشاه میگفتی پول بده واسه ساختن شرکت لاکهید قبول میکرد؟ نه واقعا زیر بار میرفت که در آینده لاکهید قراره چی بشه؟ در ۳۰سال آینده میتونی تصور کنی مردم بجای خودرو بال پرواز میخرن؟؟ دنیا در دست چپ هاست همه میدونن و چپ در این صده روبرو کاری میکنه که دلار امریکا حرف اول را نزنه و چین و روسیه تلاششون ب بار خواهد نشست برای نابود کردن قدرت دلار و البته امریکا …تو خود بخوان حدیث مفصل …

واقعا کسی یه جواب علمی یا استدلالی داره برا این دوستمون ؟

شما درمورد عرضه و تقاضا چیزی شنیدین؟
شما اگر طلاهم داشته باشی وقتی تقاضا خرید نباشه ارزون فروخته میشه و یک یک اثر هنری ام وقتی ارزشمند میشه تقاضا برای خرید را بالا ببرد