بررسی توکن hachiko

قبلا همینجا نوشتم که دوجهامو فروختم و ویچین خریدم.رو ۱۴/۵ سنت دوج فروختم رو ۵سنت ویچین خریدم.ویچین پامپشو شروع کرده بخاطر وب۳ و استیبل کوینش بزودی سه چار برابر میشه.الکی تعصب نداشته باشید رو یه ارز.دوج بفروشید و برید سراغ ارزهایی که پتانسیل رشد چند برابری دارن.سود یا زیان شما هیچ ضرر و منفعتی برا من نداره.فقط یه توصیه س.مارکت که فقط دوج نیست.ایشالا پرسود باشید

اینجا در مورد ویچین یا هر چرت و پرتی دیگه ننویس خواهشا.برو تو صفحه خودش.اینجا قلمرو پادشاهی دوجِ

دمت گرم سی جی بعد ایلان ماسک تو مردی

داداش من قلمرو پادشاهی چه کلاسیه دیگه
اینجا مکان ثبت تجربه هاست تا همه ورای سود و ضرر ازش استفاده کنن

ولشون کنید بزارید خوش باشن .با تعریف و تمجید و وعده دوج سه دلاری چنتا بچه بزار دلخوش باشن.بهرحال بایستی پونصدتا ادمی مثل اون تو ضرر بمونن تا سه نفر اونور دنیا سود کنن دیگه .مگه اصول مارکت غیر از اینه؟مگه میشه تو این مارکت همه رو پولدار کرد؟باید یه عده باشن که تو ضرر بمونن.اگه میخواستم جوابشو بدم خودم بهتر جوابشو میدادم ولی ارزششو نداره به اونجور آدما بفهمونی

باشِ:folded_hands:t2::waving_hand:t2:.خب كسى بخاد ارزى رو بخره ماشالاه چشم و گوش دارن ميرن ميبينن تحقيق ميكنن ميخرن اگه خاستن.ديگه نميخاد ارز يه صفحه ديگه رو جاى ديگه بنويسى!!!

ولشون کنید بزارید خوش باشن .با تعریف و تمجید و وعده دوج سه دلاری چنتا بچه بزار دلخوش باشن.بهرحال بایستی پونصدتا ادمی مثل اون تو ضرر بمونن تا سه نفر اونور دنیا سود کنن دیگه .مگه اصول مارکت غیر از اینه؟مگه میشه تو این مارکت همه رو پولدار کرد؟باید یه عده باشن که تو ضرر بمونن.اگه میخواستم جوابشو بدم خودم بهتر جوابشو میدادم ولی ارزششو نداره به اونجور آدما بفهمونی.

خدا رو شکر من تو ضرر نیستم اینقدا میدونم که کجا بخرم و کجا هم خارج شم.