دوستان یه سوال، خواهش میکنم جبهه نگیرید و منطقی جواب بدید، دوستان اگر ما که این ارز خوبو به مقدار خوب داریم، برسه یه روزی به تارگت مورد نظرمون و انشالله هولدرهای صبور به رقم های میلیاردی رسیدن، چطور بتونیم نقدش کنیم و از چه طریق؟ تورخدا در این زمینه هم کمی بحث کنید عالی میشه،
از کدوم صرافی مطعمن میشه پولمونو نقد کنیم و بهش برسیم؟ اصلاً به ریال تبدیلش کنیم یا نه؟ کمی توضیح بدید ممنون میشم،
من خودم تو فکرمه از طریق دوبی و شعبه ارزی بانکهای خودمون در اونجا، ادمین تورخدا تایید کن فکر کنم دغدغه و سوال خیلیا باشه …
سلام این یه تحلیله و سوال بجایی هست،من از طریق صرافی ایرانی خرید زدم فکر میکنم اول باید از طریق صرافی به ریال تبدل کنید و با بانک خودت هماهنگی کنید که این مبلغ از چه راهی وارد حسابت میشه تا بانک اقدامات قانونی برای انتقال به حسابت انجام دهد البته این اقدام در صورتی انجام میشود که پول هنگفتی وارد حسابت شود
راه کارهای زیادی داره .
۱.اول کم کم انتقال بده تو صرافی ایرانی و کم کم خروج کن .
حداقل ۵ تا ۱۰ تا صرافی ایرانی با اسم ها متفاوت
روش دیگه شروع کن خرید خونه ماشین سکه طلا زمین با رمز ارز .
تو ایران بعضی ها با رمز ارز معامله میکنن.
البته من این دو روش رو راجعبش فکر کردم
اوایل ذهن منم درگیر بود .
حق میدم بهت .
ان شاالله بره بالا روش پیدا میشه .
ولی خوبه از الان راجعبش فکر کرد
به بانک ایرانی اونم تو دبی ربطی نداره باید تو همون صرافی که خریدی بفروشی یا با تتر یا ریال اگه ریال نداره یک صرافی ایرانی باید ثبت نام کنی بعد تتر بفرستی اونجا بعدم به ریال تبدیل کنی بعدم درخواست بدی میا تو حسابت
سلام و عرض ادب خدمت شما کسی که هنوز بلد نیست که در بازارهای مالی چجور میشود ارزهای خود را به فروش رساند و فکرش این هست که در دبی نقد کند اگر شما یه خورده مطالعه داشته باشبد به نظر من بهتر است
چرا مگه کار خلاف کردی؟الان مثلا کسانی هستند که تو حسابشون میلیاردها سرمایه دارن پس اونا رو باید به دار بکشن؟کار خلافی نکردی سرمایه گذاری کردی الانم سودشو میکنی خیلی قانونی
ببین عزیز در کل وقتی ارزی رو نقد میکنی از طرف بانک مرکزی ساتنا میشه به حسابت ،و موضوع دیگه اینه که الان یک سالی هست که تا مبلغ ۲۰۰ میلیون برات ساتنا میکنن ولی برای مبالغ بالای ۲۰۰ تومن باید فرم داریی و مالیات از این چیزا پر کنی ،پس بهترین راه حل اینه که شما پولتو که به تتر تبدیل کردی هر بار به مبلغ ۱۹۹ میلیون برداشت کنی و به ریال تبدیل کنی .ادمین جان لطفا تایید کن.
سلام
به نظر بنده اولین کار اینه که پنکیک سواپ به بی ان بی تبدیل بشه
چون بی ان بی نوسان چندانی نداره پس نگهداریش باعث ضررت نمیشه
بعد خورد خورد و به اندازه نیازت بی ان بی به صرافی ایرانی بفروش
به قول دوستمون برای خرید اقلامی مثل ماشین و ملک خیلی ها ارز دیجیتال میپذیرند
اگ کم کم یا یهو وارد کنی و مبلغ خیلی زیاد باشه در عرض 24 ساعت حسابت بلوکه میشه اگ مدرک درست حسابی برای بانک مرکزی و دادگاه نبری ب عنوان پولشویی اموالت مصادره میشه و زندانی و مجازات داری این واقعیت ایران و جهانه. مگ این ک با ارز دیجیتال معامله کنی زمین خونه یا ماشین مورد نظرتو بخری. یا این ک خارج از کشور بریزی ب حساب خارجیت و ب روش حواله ب بانکای ایرانی ک حساب داری واریز کنی. من خودم ب شخصه همین کارو میخوام انجام بدم در اینده از دو روش استفاده میکنم