ارزهای با عرضه زیاد: آدا

دوستان بعضی مواقع خودتونم فکر کنید نیاز نیست به حرف یک سری تحلیلگرنما گوش بدین؛ یک سری ارزا درسته ارزای معتبری هستن و برنامه‌های خوبی هم دارن؛ ولی تعداد توکناشون خیلی بالاست و اگه بخوان رشد کنن باید حجم معاملات خیلی بالایی داشته باشن، یکی از اون ارزا ADA هست. عده ای رو میشناسم از پارسال آدا رو روی ۲ و خرده ای خریدن هنوزم که هنوزه میگن منفجر میشه و پرواز میکنه و… چرا آخه فکرتونو به کار نمیندازید؟ طرف حاضره پولشو بخوابونه رو آدا به امید اینکه ۲ سال بعد پولش ۲یا ۳برابر بشه؛ درحالی که اگه با جریان بازار پیش برید و از یک سری ارزا نوسان بگیرید خیلی بهتره براتون. یا حداقل اگه واسه هولد میخرید؛ به یک سری موارد توجه کنید؛ فقط به برنامه و پروژه و تبلیغ نیست که، ساپلای کلی مهمه؛ سکه در گردش مهمه، تو چه زمینه‌ای برنامه داره مهمه و… .یک سری تعصبات بیجارو هم کنار بذارید.

گلم اینجا صفحه ریپل و بذار بهت بگم سوپلای و این اراجیف چرته مهم برنامه های پشت ارز هاست الان یه ارز مثل شیبا که یه میم بود کلی رشد کرد ریپل که کلی بانک بزرگ دنیا پشتش هست و یه بانک کشور عربی روش سرمایه گذاری کرده و دنیا تازه دارن کشفش میکنن یه بانک ژاپنی پشتشه sbi ببین همون مارکت کپش چقدر میشه یه امارات بخواد از ریپل استفاده کنه

دوست عزيز منم مثل شما ريپل دارم و مطمئنم كه ارز خوبيه و مطمئنم قيمتهاى بالايى رو خواهد ديد اما در مباحث فاندامنتال ساپلاى يك ارز جزو مهمترين عوامل ارزش گذارى روى اون ارز هست
من نميدونم شما چندوقته تو اين بازار فعالى اما ميتونى تاريخچه چت هاى من و از سه چهارسال پيش تو اين چت ببينى عزيز دل ريپل يه ارز قديمى بازار هست نزديك به هفت ساله تو ماركت داره خريد و فروش ميشه و الان كلاً دو ساله ازش شكايت شده توسط sec وقبلش با صدها بانك قرارداد داشت و در تمام اكسچنج ها ليست بود اما بالاترين قيمت تاريخ ريپل ٣.٥ دلار بوده كه فقط براى چندساعت تو اين قيمت بوده و بعدها حتى نزديك اين قيمت هم نشده كه يكى از دلايلش همين ساپلاى بالاش هست
مطمئناً با برد در دادگاه و بستن قرار داد هاى جديد با بانكهاى جديد قيمت ريپل ميتونه جهش بزرگى داشته باشه اما اگر واقع بينانه به ريپل نگاه كنيم بعد از دادگاه بايد بتونه روى بلاكچين خودش كار كنه و بتونه قابليت اسمارت كانتركت بلاكچين خودش رو راه اندازى كنه و كيف پولهاى قوى با قابليت استيكينگ وارد بازار كنه و حتماً بايد بفكر توكن سوزى باشه والا مطمئن باشيد از رقباى خودش در بازار جا خواهد موند