توصیه‌های برای تازه‌واردها

دوستان با دقت بخونید :rose::folded_hands:t2:
یه سخنی دارم با دوستانی که به تازگی وارد عرصه مبادلات ارزی شدند.

دوستان من کامنت هارو که میخونم ، گاها خیلی متعجب میشم!!
هیچ ارزی ، توی هیچ مقطع تاریخی اینطور نبوده که ما مثلا مقدار ایکس خرید کنیم ، بعد هر لحظه چک کنیم و منتظر چند برابر شدنش باشیم!!

دوستان عزیزم ، این عرصه نیاز به ریسک و بردباری و صبر داره ، و همیشه چیزای خوب برای افراده صبوره.

حالا طبق تجربه ی شخصی خودم و مطالعات و مشورت هام دقیق ترین تحلیل ممکن رو براتون مینویسم و سعی میکنم به ساده ترین حالت ممکن بنویسم ، بدون کلمات قلمبه سلمبه.

همونطور که میبینیم ، تقریبا تمامه سکه های استخراج شده فروخته شدن و خیلی از صرافی ها سراسر دنیا الان دراصل به شما دوج نمیفروشن ، پس به هیچ وجه به هیچ وجه اگر خرید زدید فعلا به کیف انتقال ندید.
این نشونه ی خیلی عالی ای هست و نوید چند جهش بیشتر از چیزی که حتی فکرشم کنیم رو میده.
نکته دوم اینه که خداروشکر روی ۳۹ خط مقاومت قوی ای تشکیل شده و این هم نشون از صعود قوی داره.
نکته سوم اینه که ، خبرایی که میرسه از سرمایه داران و افراد فوق ثروتمند که روی این ارز دست گذاشتن.
نکته ی چهارم هم این که موج الیوته مقاومت به مرحله ی پنجم رسیده پس مطمئن باشید ضرر نمیکنید و اخرین نکته هم اینکه ، سلامتی مهم ترین مقوله ی زندگی ، خودمون رو اذیت نکنیم و فقط اندکی ، نهایتا تا اخر هفته صبر کنید ، میتونم به جرئت بگم هممون سود خوبی در انتظارمونه
موفق باشیم همگی:folded_hands:t2::rose::heart:

کاملا درست میگی

چه خوب که نظرات مفیدی مث نظر شما اینجا میبینم واقعا دلگرم میشم.
ممنون از وقتیکه گذاشتید