من خودم جز هولدرهاشم. 11 هزار واحد ازش دارم. ولی فکر کنم دیگه تاب بالا رفتن نداره. خبر چند هفته قبل مبنی بر خروج دو نفر از فانتوم نابودش داره میکنه. بعید میدونم به این زودیا پامپ کنه. حتی مقاومت 1.48 رو نتونست بشکنه. یواش یواش رتبه ش داره میرسه به 50.ورودی پول بهش کمتر داره میشه. حتی اگه بیت برسه به 52. نهایت 1.48 رو رد کنه. مگه اینکه بیت ATH قبلیشو بزنه تا فانتوم برسه به 2 دلار قبلی. ادمین جان بکوب خواهشا.
رفتن دو نفر از این تیم هیچ چیزی از ارزش ها و تیم قوی فانتوم کم نمیکنه ولی این خبر بد هنوز باعث شده صعودی نشه ولی نگران نباش منم تو ضررم ۵۹ هزار کلی خرید زدم ولی بلاخره پامپ میشه چه بسا یه خبر خوبم براش بیاد حجم معاملاتشم داره خیلی ریز ریز میره بالا این قیمت مفته برای فانتوم اگه پول داشتم بازم میخریدم اینکه بگی کارش تمومه فانتوم خیلی بچگانس شاید تو کوتاه مدت اینطوری باشه ولی در کل این ارز اینده خیلی خوبی دارد
داداچ کل بازار تحت ثاثیر هست فانتوم تنها ارزی هست که وقتی بیت سقوط کرد این هنوز مقاومت می کرد و ریزش کمی داشت بزار به وقتش که شد 4دلار آنوقت بیا اینجا و اشک بریز و هی در و دیوار رو گاز بگیر بزار بازار نرمال بشه فعلا عجله نکن