سلام خسته نباشید عذرمیخوام یه سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین من میخواستم روی ارزهای دیجیتال یکی رو انتخاب کنم برای سرمایه گذاری اما حقیقتش سردرگمم واینکه حقیقتش اونقدر پول ندارم برای اینکه ارزهایی مثل بیت کوین یا اتریوم بخرم به نظر شما دوستان چه ارزی برای بودجه تاحد۲میلیون برای شروع خوبه خیلی ممنون
دوج کوین اما با حداکثر سرمایه
مسخرشو دراوردی تواما منم درمیارم مسخرمو بااین حرفات
ارزهای ورا و وینک و گالا و زیلیکا و پولکادات. چین لینک. پروتکل. فانتوم جای رشد در کوتاه مدت دارن البته صبر کن وقتی بازار اصلاح داد و بیت کوین به 46 رسید ازینا که گفتم بخر. اونموقع اگه دیدی قیمت شیبا بین 19 الی 23 بود شیبا بخر
بی بی دوج ،الون ماسک،شیبا
کیشو اینو شیبا دوج ایلان مارس برای یکسال
اصلا بیایید به نشانه اعتراض همه باهم مسخره هامون و در بیاریم
همه اینایی که ارز برات معرفی کردن سودشون دادن و دارن میرن کف قیمت اونم دو سال طول میکشه ولی ارز نم بخر قیمتش اومده از روز اولشم پایینتر دوباره داره برمیگرده صرافی آبانتتر بخر ارز نم
به هیچ کدوم ارز هایی که دوستان معرفی میکنن توجه نکن حرف همه محترمه ولی لطفاً اول فقط آموزش هارو ببین و بخون (تحلیل تکنیکال و…) وگرنه قطعاً شک نکن سرمایه ات رو از دست خواهی داد دوست عزيز در ضمن مدیریت سرمایه رو هم در موردش مطالعه کامل داشته باش
دومیلیون برو باهاش ساندویچ بخر داداش چون با اين اطلاعاتی که شما داری فکر کنم بهترین گزينه برات همينه تااینکه دومیلیون ت صفر بشه
سلام دوست عزیز ارز پولکادات رو بخر👌🏻
به نظر من بهترین گزینه ویچین
ومیم کوین ها بی بی دوچ
با دوتومن wink بخر الان۹تومن بیست ۲۰ تومن شد بفروش میشه ۵ ملیون
پولاتو خرج نكن اگه بيت بخري ديگي چيزي واسه كسي نميمونه نكن به بقيه رحم كن
شیبا بخر دو سال بعد بیا بردار ببر
همه اینایی که گفتی رتبه بالا هستن و رشدشونو کردن و رشد آنچنانی نخواند کرد. بنظر من میم کوین خوب بخره بهتره مثه بی بی دوج
هارمونی وچیلیز وسلر
هر انی رو بخری خوبه دیگه،الان قیمتها تقریبا پایینه، حالا تک و توک،کمی بالا، ۱۵ تای اول جدول خوبه، بخر،