یه مطلبی رو دوستانی ک تازه امدن در نظر داشته باشن این ارز توکن سوزی اتوماتیک داره تو هر خرید و فروش مقداری از توکن ها سوخته میشه و بهترین چیز برا بالارفتن قیمت هر ارزی تعداد توکن پایین هست و حجم معاملات بالا .با این روندی ک در پیش گرفته قطعا هرسال ب قیمتش اضاف میشه حتی اگ قیمت بره بالا و هلدرها بخوان خالی کنن باز ب نفع افرادی هست ک خالی نکردن چون با خالی کردن نهنگ ها و هلدرها باز تعداد زیادی سوخته میشه من خودم حداقل دیدگاه ۴ ساله رو این ارز دارم و بالای ۱۰۰۰دلار هم روش سرمایه گذاری کردم و میدونم پس از ۴ سال اگر روند بازار ب همین منوال باشه جز پرسودترین ها خواهد بود
این ارز توکن سوزی اتوماتیک نداره
برو یکم تراکنش هاش رو بررسی کن ! ریوارد میده و مابقی رو هم مستقیم میریزه توی استخر نقدینگی و دوباره میفروشه به ملت !
توی آدرس کیف پول توکن های سوزونده شدش هم بری 99 درصد حجم تراکنش ها مربوط به همون چند کواد سوزونده شده پایان هر ماه هست !
اگر قرار بود از هر تراکنش بسوزونه و منتقل کنه به اون ادرس باید روزانه هزاران تراکنش توی اون کیف پول ثبت میشد!!!
اون که میگی یه کیف پول اصطلاحا مرده است که با توکنسوزی اتومات پنج درصد اونجا میره و کسی بهش دسرسی نداره حتی تیم مدیریتی ،اینطوری توکنها رو میسوزونن خاهشا اطلاعات غلط ندین