سلام این ارز درجا میزنه ولی حجم معاملاتیش زیاده دلیلش رو یه نفر لطف کنه بگه من این ارزو ندارم میخوام بدونم بعد وارد بشم ممنون
سلام دوست عزیز اگه تریدر بودی میفهمید چخبره
سلام
ریپل ارز خیلی قدرتمندیه فانداهای خیلی خوبی داره حتما داشته باشید اما نه زیاد فعلا انتظار رشد زیاد ازش نمیره یکم هولد کنید طی یک سال آینده جای رشد خیلی زیادی داره حتی 40 برابر
بهتره وارد این ارز نشی چون دیونه ات میکنه ، دو ساله که موضوع دادگاهش همه رو سرکار گذاشته ، ضمنا وقتیکه بیت بالا میره درجا میزنه وقتیکه بیت پاین میاد با سر سقوط میکنه ، رمز ارز خوبی نیست.
كى گفته كه درجا ميزنه اين انتظار من و شماس كه بالاس اين جوه چهارتا بيسواده كه از بيسوادى هر ارزى رو كه ميخرن انتظار دارن هزار برابر بشه يه نگاه به چارت روزانه ريپل بنداز از ٧٥ روز پيش كه يه لو زده بقيمت ٥٤ سنت تا امروز هفتاد درصد رشد كرده ديگه بايد چيكاركنه
من هفته پيش گفتم همينجا روند بيت و ماركت از نزولى بصعودى تغيير كرده و روند كلى ماركت مثبت هست و همه ارزهاى خوب در بازه هاى مختلف رشد خودشون رو خواهند داشت خب در اين بين ارزهايى مثل اتريوم ريپل ادا بخاطر ماركت كپ بالاشون سرعت حركتشون نسبت به ارزهاى با ماركت كپ پايين كمتر هست
نبايد انتظار داشت ارزى مثل ريپل با ٤١ ميليارد دلار ماركت كپ مثل يه ارز با ماركت كپ دو ميليارد دلار رشد كنه همونطورى كه ارزهاى با ماركت كپ كمتر در بازار صعودى رشد بيشترى دارن در بازار نزولى هم ريسك خيلى بيشترى دارن بهمين خاطر ما بايد هميشه در پرتفوى خودمون ارزهايى با ريسكهاى كم متوسط و زياد رو باهم داشته باشيم و مقدار ارزهارو با توجه به شرايط ماركت تغيير بديم البته قبلش بايد بدونيد ارزهايى مدنظره كه از نظر فاندامنتال جزو خوبهاى ماكت هستن
ممنونم از راهنمایی شما
ممنون از راهنمایی شما
ممنونم از راهنمایی شما