دوستان عزیز قبلن گفته بودم اگه مقاومت ۴۸هزار که خیلی سنگینه رد کنه تا ۵۸۰۰۰ میره حالا ممکنه این اتفلق تو چند روز یا حتی اماه طول بکشه شک نکنید من خودم تحلیل گر نیستم از کسی سیگنال میگیرم هر چی گفته همه درست بوده راجب ارزای مثل zil egld kda neo همه رو درست گفته شک نکنید منتطر باشید تا ۴۸ ورد کنه ینی ۴۸۴۷۰ ورود کنید
برامنم سیگنال بده
ارز dent wing ارز neo اگه مقاومت ۳۰تا ۳۱ و رد کرد تا ۳۸ میره اگه میخوای برد کنی فیوچرز رواهرم ۸یا ۵ خرید بزن این ارز و کسی بخواد تو این بازار برد کنه فقط فیوچرز اهرم پایین من تا حالا پولم ۲۰ برابر شده تو این ۱ماه موفق باشین
ارز dent wing و ارز neo الان قیمتش ۲۹ هستش اگه ۳۰تا ۳۱ و ردکنه تا ۳۸میره با اهرم ۸ تا ۵ خرید بزن تو این بازار اگه بخوای بردکنی فقط فیوچرز اهرم پایین کسی زرنگ باشه تو یکسال میتونه پولشو چند صد برابر کنه ضمناا ارزای دیگه کهخیلی مستعد رشدن ارز egld mana solana uni
علی جان یه کم در این مورد بیشتر تو ضیح دهید ممنون که اصلا به چه روش هستش اینی که شما میگی بیا من یه میلیارد بهت میدم تو یه ماه ده برابرش کن به خدا نصفش مال تو
بروقسمت فیوچرز ایزوله مارجین بعد هر اهرمی و که بخوای تایید و شو میزنی از اهرم ۱۰ بالاتر کن نکنبعدشم از نزولم میتونی سود بگیری من اگه سیگنالی باشه میفرستم پولشم ولسه خودت البته اگه مطمین۸ شدم میفرستم ولی در کل اینم بدون هیچ سیگنالی صد درصد نیس احتمال خزا هست الان گتدهای این بازار روند و صعودی میدونن ولی ممکنه بر عکس شه مس با مدیریت سرمایه و حد ضرر یا میانگین کم کردن من خودم به هیچ عتوان موقع ضرر هیچ ارزی و نمیفروشم فقط میانگین کم میکنم این بهترین روشه تازه از خدامه ریزش کنه تا میانگین کم کنم چون بعد از صعود چند برابر میشه خیلی ساده برو اموزس یاد بگیر بعد وارد شو اصول اولیه رو بدونی ۵۰ درصد مسیر و رفتی فقط نترس هر که تو این بازار نترسه بردش صد درصد شک نکنید حالاممکنه زمان ببره ولی الان کل ارزا حدودا کف قیمته هر ارزی و بخری تا ۶ ماه دیگه چند برابر میشه مطمین باش شکنکن