مارکت کپش شده شیشصد میلیون دلار اما رشد قیمت نداشته.. عجیب نیست؟؟ اگبا این همه هولدر و حجم بازار و توکن سوزی ماهانه اقلا الان باید هزار برابر میشد قیمتش.. رتبش روز به روز بهتر میشه هولدر هاش روز یه روز بیشتر میشن ولی قیمتش هر روز میریزه.. خیلی جالبه واقعا… اگه منطقی کسی میتونه دلیلشو بگه لطفا بگه.. الکی دیسلایک نزنید تا یکی یه سوال منطقی میپرسه ازتون.. الکی هم نگید تیمش اینکارا رو میکنه که قیمت نره بالا و هولدرا خالی نکنن.. چون اگه رشد چشمگیری نکنه تا چند ماه دیگه این اتفاق میفته و هولدر ها خالی میکنن
تا چند هفته پیش بیست و چند روز صعودی بود اون رشد قیمت مارکت کپ و رتبه بالا شدن واسه اون زمانه الآن هم چون رشد قیمت نداشته چند روز هست تقریباً ثابته ولی پتانسیل رشد بالایی داره و سخت ترین کارش همین صفر هشتم هست که کم کنه چون شرایط لیست شدن تو بایننس هست ولی بعدش راحتتر رشد میکنه با حجمهای بالایی که اونجا میخوره توکنسوزی هم سرعت بالایی میگیره
ارزو کن بفروشن انوقت خودشو نشون میده
یه میلیون ده دلار بخوان بفروشن
داداش هرکی پنج دلار گرفته انداخته کنار شما بهشون میگی هولدر?
تعداد توکن هاش زیاده عزیز من با این همه توکن چرا باید رشد کنه ؟ ارزی رشد میکنه که در حال کم یاب شدن باشه نه این که این همه توکن داره دلیلی نداره افزایش قیمت داشته باشه شیبا هم که دیدید افزایش قیمت خورد 1 اینکه نصف توکن ها رو یه جا سوزوندن نهنگ ها ازش خرید زدن و تو بایننس هم لیست شد این بیبی دوج هیچ کدام از اینا رو انجام نداده توکن سوزی داره ولی مثل مورچه در برابر فیل است
ادمین تایید کن
داداش گلم حرفت منطقیه و صحیح.. من اصلا منظورم نبود بشه شیبا من توقع شیبا شدن ندارم… من ارز دیگه ای رو مثال زدم.. ریچ کواک حدود 100 کواد سکه داره و اونم خیلی زیاد حساب میشه اما با وجود این همه ریزش بازم دو صفر کم کرده هنوزم مارکت کپش یک دهم بی بی دوجه به نسبت قیمت روز اولش.. سایتاما هم صد کواد سکه داره و حدود سه تا صفر کم کرده تا چهارصد هزار درصد هم رشد کرد بدون این ک کارکت کپش خیلی نجومی بشه.. پس سکه زیاد داشتن توجیح خیلی خوبی نیست
تو هشت ماه چقد باید میسوزوند که نسوزونده چهل و یک درصد کمه واسه هشت ماه؟درصدی که سوخته نگاه کن چه فرقی داره یک ملیون باشه یا چند صد کواد چهل و یک درصد سوخته
تا خرداد و مرداد لطفاً تحمل کن والله سال پیش اول شهریور شیبا خریدم خدا شاهده آبان ماه پولم شد بیست میلیون خیلی کم گرفته بودم اندازه چهار میلیون
حداقل توکن باعث رشد و دلیل و علت به وجود آمدن باعث افزایش رشد هست