آموزش و تجربه بازار ارز

باسلام و عرض ادب
عاقا چند نفر اومدن میگن باید چطوری این ارز روبگیرم منظورشونم بیتکوین هسش ک در همه صرافی ها لیست شده
اقا تویی ک هیچی نمی دونی از این بازار چی کار ب خرید و فروش داری
میدونم ک یکی از اشنا هاتون انقدر با باد پرتون کرده ک نگم گفته میلیاردر میشی و فلان فلان
اقا از این خبرا نیس
سرمایتون پله پله میره بالا
منم اول یکی از باد پرم کرد بعد بعد بهم اموزش داد ک چطوری خرید و فروش کنم و… خلاصه 0تا100رو من یاد گرفتم و از وقتی هم ک من وارد این بازار شدم بازار کلا ریزش بود الن کسایی ک با من ط ی زمان وارد این بازار شدن بیشترشون ط ضرر اند کسایی ک ۵ میلیون سرمایه گذاری کردند الن بیشتر از ۲ میلیون نیس ولی منی ک با ۱۵ میلیون وارد این بازار شدم ضرر ک هیچی خدا رو شکر سود هم کردم
و این ب خاطر این بود ک انوزش دیدم میدونستم ک نباید ریسک بکنم و نمیشه ط ی شب میلیاردر شد

خلاصه اگر اموزش ندیدید اصلا وارد این بازار نشید چون شاید ممکنه ۱ ماه اولش سرمایتون یکم بیشتر شه ولی نمیگم ک حتما
چون خدا پشتمونه ولی یا در اولش سرمایتون نابودمیشه یا یکن بعدش
ولی اکثرا اول کار پولتون ب چوخ میره

پس اموزش ندیدید وارد این بازار نشید

اموزش هم ببینین اگر شکر گذار خداوند نباشید مطمعن بامطمعن باشید ب هیچ جایی نمی رسید

حالا یک صفحه A4 نوشتی کی میخونه به نظرت. بیکاری ها

سلام تو رو جان مادرتون ادبیات و املاء تونو قوی کنید آدم نمیدونه کی اینجا چیکارست، اشتباه شما چه ربطی به خدا داره، اگه منظورت توکل برخداهستش، اینطور نیست که بیای بیت رو 50هزار بگیری و ماباقی رو بدی دست خدا تا برات ترید کنه و ببره بالا پولتو

شما کجایی حرف میزنی دوست عزیز؟!
مریخی هستی !!:face_with_hand_over_mouth:

بابا پولدار برشکست نشی

خدایی کاری ندارم تو مدرسه جمله سازی یادت ندادن خدایی همرو خوندم از اول تا آخر مفهموم جملاتت رو نفهمیدم کلا هرچی به مغزت میرسید نوشتی آره فکر کنم گوول زده بودی :joy::joy::joy:

خیلی اثر گذار بود مرسی عمو انشا نوشتی؟ حالا حرص نخور با تجربه‌ :smiling_face_with_sunglasses:

والا منم سر در نمیارم ، این چیزا رو چرا به خدا ربط میدن
من هدا رو شاکر نیستم ، و کلی‌أم سود کردم ، به خاطر اینکه به موقع خرید کردم ، نمیگمم خودم واردم ، دوستای واردی دارم که کمکم میکنن ، ولی ربطی به خدا نداره