سلام ، میدونم الان خیلیا قیمت بالا گرفتن و استرس افت قیمت دارند ، اما اینو به جرئت میگم ، از روی تجربه ی حدود سه سال توی بازار رمزارزها و تحقیقات کامل و دوره های تریدینگ و مشورت گرفتن از افرادی که بهشون ایمان دارم.
دوج کوین ، خیلی هارو ثروتمند میکنه ، یعنی فراتر از پولدار ، فقط از قطارش جا نمونیم ، دو روزه کلیدی رو توی این هفته یادتون باشه چهارشنبه و جمعه شب
نکته دوم : ساعت های جهانی رو چک کنید ، امریکا ، چین ، اروپا و هند ، بازشدن بازارها روی روند خرید تاثیر بسیار زیادی داره
نکته سوم : بازار تریدینگ جای افراد صبور و ریسک پذیر هست که وقت ازاد زیادی داشته باشند و میزان سرمایه هم خب هر چی بالاتر باشه بهتره ولی پایین هم باشه به راحتی میشه چند ماهه رشدش داد
نکته چهارم : دوج خودش رو تثبیت کرده ، خیالتون راحت زیر ۶۰۰ تومان تا ابد نمیاد ، اگرم بیاد پامپ فضایی میکنه و سریع برمیگرده
نکته پنجم : مقاوت دوج کامل تشکیل شده و بازارش رو پیدا کرده و پتانسیل رشد بسیار بالاتری از اینی که هست رو داره
من سعی میکنم از لغات پیچ در پیچ استفاده نکنم و بتونم کمکی کرده باشم به هموطنام که ارامش داشته باشن ، چون بارها توی ارز های مختلف اون روزای اول خیلی استرس داشتم و کامنت هارو که میخونم درک میکنم.
الان من خودم ۸۹ هزار واحد روی ۰.۰۴ دارم اما ذره ای نگران نیستم چون قانون این سیستم رو میشناسم .
در کل یادمون نره سلامتی مهم ترین مقوله ی زندگی و این ارز رو بیخیال نشید فقط مقداری صبور باشید و اگر هم خیلی استرس دارید نوسان گیری کنید ، یعنی رسید هزار تومن بفروشید ، دوباره اومد پایین بخرید و همینطور
گروه هم نمیشه زد ، پبام ثبت نمیشه متاسفانه🙄
هممون موفق و موفق تر بشیم
قدرت افکارتون رو دست کم نگیرید توی زندگی