مشکل در خرید

سلام ، میدونم الان خیلیا قیمت بالا گرفتن و استرس افت قیمت دارند ، اما اینو به جرئت میگم ، از روی تجربه ی حدود سه سال توی بازار رمزارزها و تحقیقات کامل و دوره های تریدینگ و مشورت گرفتن از افرادی که بهشون ایمان دارم.

دوج کوین ، خیلی هارو ثروتمند میکنه ، یعنی فراتر از پولدار ، فقط از قطارش جا نمونیم ، دو روزه کلیدی رو توی این هفته یادتون باشه چهارشنبه و جمعه شب
نکته دوم : ساعت های جهانی رو چک کنید ، امریکا ، چین ، اروپا و هند ، بازشدن بازارها روی روند خرید تاثیر بسیار زیادی داره
نکته سوم : بازار تریدینگ جای افراد صبور و ریسک پذیر هست که وقت ازاد زیادی داشته باشند و میزان سرمایه هم خب هر چی بالاتر باشه بهتره ولی پایین هم باشه به راحتی میشه چند ماهه رشدش داد
نکته چهارم : دوج خودش رو تثبیت کرده ، خیالتون راحت زیر ۶۰۰ تومان تا ابد نمیاد ، اگرم بیاد پامپ فضایی میکنه و سریع برمیگرده
نکته پنجم : مقاوت دوج کامل تشکیل شده و بازارش رو پیدا کرده و پتانسیل رشد بسیار بالاتری از اینی که هست رو داره
من سعی میکنم از لغات پیچ در پیچ استفاده نکنم و بتونم کمکی کرده باشم به هموطنام که ارامش داشته باشن ، چون بارها توی ارز های مختلف اون روزای اول خیلی استرس داشتم و کامنت هارو که میخونم درک میکنم‌.
الان من خودم ۸۹ هزار واحد روی ۰.۰۴ دارم اما ذره ای نگران نیستم چون قانون این سیستم رو میشناسم .
در کل یادمون نره سلامتی مهم ترین مقوله ی زندگی و این ارز رو بیخیال نشید فقط مقداری صبور باشید و اگر هم خیلی استرس دارید نوسان گیری کنید ، یعنی رسید هزار تومن بفروشید ، دوباره اومد پایین بخرید و همینطور
گروه هم نمیشه زد ، پبام ثبت نمیشه متاسفانه🙄
هممون موفق و موفق تر بشیم :rose::folded_hands:t2:
قدرت افکارتون رو دست کم نگیرید توی زندگی

سلام ممنونم . از راهنمایی تون . ببخشید دوره اموزشی خوب سراع دارید معرفی بفرمایید لطفا

سلام دوست گرامی … نظرات و تحلیل هاتون بنظر من همیشه تا حدی خوب و راه گشا بوده خودم بشخصه اینجا همیشه منتظر کامنت شما هستم…موفق و پرسود باشید اجرکم عندالله

تا ابد زیر 600 نمیاد:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:جالب بود
میاد خوبم میاد حتی رتبشم میره پایین قرار نیست یه ارزی که رشد میکنه دیگه تا ابد پایین نیاد من خودم صبر میکنم زیر 300 تومن میخرم اون روزی که شد 300 تومن یاد کامنت این دوستمون که چند سال تجربه داره بیوفتید که گفت تا ابد نمیاد زیر 600

من تازه اومدم و خرید زدم ضرر کردم خیلییی ناراحتم قلبم گرفته میترسم پایینتر بره نتونم پولمو پس بگیرم مثل بورس اایران

یک توضیح خیلی مفصلی نوشتم بالاتر ، امیدوارم ثبت بشه