تو ارز دیجیتال کسی پولدار نمیشه،اگر اینکه فکر کنید این یک شغله سخت در اشتباهی
اگر کسی هم با این بازارا حال میکنه باید در حد سرگرمی و پول بیکار بهش توجه کنه ومثل خود بنده…
چون قبلا بازار سنتی بود مینشستن سر میز قمار میکردن و الان پیشرفتش کردند با لپ تاپ یا گوشی از همه جای دنیا میان داخلش فقط همینه،چون هیچ چیز مشخصی نداره شاید پولت بره شاید نره شاید چیزی گیرت بیاد و شاید نیاد،،،پس متوجه شدید شغل نیست…
اون اوایل که همه خواب بودند ۱سری ادم تو بیت کوین یک سودی کردند،چون چند تا ارز بیشتر نبود و تحریم و تورم چاشنی دلار شد،حالا دیگه ول نمیکنن و فکر میکنند باید ارز دیجیتال به اینا سود بده میلیاردر بشن و از دست بیت کوین هم ناراحت میشن چرا به من سود نمیدی میخوام پولدار بشم…![]()
![]()
با نشستن توخونه کسی پولدار نمیشه،تو کشور اروپایی با اون همه امکانات و رفاه یک روز کار نکنی و تلاش نکنی کم میاری،بعد ما ایرانیا نشستیم به بیت کوین میگیم برو بالا من پول میخوام،اونم میگم چشم الان میریزم به کارتت…
عزیز من الان ۱۱هزار تا ارز دیجیتاله نه مافیا ونه ابرقدرت ها عاشق چشم ابرو تو هستند بهت پول مفت بدند و این بازار جوریه اون لحظه ای که مافیا تصمیم بگیرند کدام ارز را برای منافع خودشون ببرند بالا و شما هم اگر همان لحظه اون ارز را داشته باشی،تو اون زمان شاید از سرریزش مافیا بذاره ۱چیزی هم به تو برسه که ته دلت یکم خوش بشه نه اینکه پولدار بشی
توی این بازار بانکها و شرکتهای بزرگ فعالیت میکنن،
نیاز به آموزش و تخصص داره، باید تلاش کرد و با تجربه و آموزش وارد بازار شد شما اگه سود نمیکنی مشکل خودته مشکل بازار نیست. برای سود کردن توی این بازار باید تلاش کرد زحمت کشید و مدام یاد گرفت
از دیروزه این چرتو هی نشر میدی ،خا فهمیدیم این بازار خوب نیست ،پس تو اینجا چیکار میکنی؟مطمئنم از اون آماتورایی بودی که کل سرمایه اتو اوردی اینجا به امید ۲۰برابر شدنش ،همه رو تو سقف خریدی و تو کف از ترس فروختی😂الان اینجا مینالی،حاجی کار تو نیست این بازار
چه چرتی گفتی خودت فهمیدی اصلا