تجربه ضرر در بازار ارز دیجیتال و تغییر نگرش

من هم به خاطر خرید ریپل مثل خیلی از شما دوستان توی ضرر هستم امشب حساب کردم ۱۸۰ میلیون تومن ضرر دادم اعصابم بهم ریخته رفتارم با دیگران و افراد خانوادم بد شده دائم در حال خود خوری و حرص خوردن هستم زندگیم از ارامش خارج شده
مگه پول چقدر ارزش داره که لبخند بچه ام رو با اخم جواب بدم که چی چون ریپل سقوط کرده
این خودخوری ها و حرص خوردن ها که بیشتر از ضرر مالی اسیب میزنه
یه ارزی مثلا قبلا فروختم حالا رفته بالا خوب رفته که رفته دیگه گذشته چه فایده داره دائم توی ماشین حساب بزنم ببینم چقدر میشه اگر داشتمش هی بخودم بگم اگه نگه داشته بودم الان انقدر شده بود هی خودمو سرزنش کنم
چک کردن ارزهای گذشته چه سودی برای الان من داره
چرا به این سمت جریان فکر نکنم که من ریسک کردم
ریسک هم دو قسمت داره برد و باخت
حالا من چسبیدم به قسمت باخت و حرص میخورم
از این به بعد برای خودم مرتب تکرار میکنم اگه بردم نوش جونم اگر باختم به یه ور … بچه ام
نمیگم این طرز فکر مشگل رو حل میکنه ولی حداقل مشکلات دیگه اضافه نمیکنه
تمام ارز های دنیا فدای یه لبخند عزیزانم دنیارو به خاطر بالا پایین رفتن ارز به خودم و اطرافیانم جهنم نکنم
خدا هم دوستدار ادم های باجنبه و صبور هست
اگر موافقین لایک کنید با روحیه ادامه مسیر بدیم
همتون در پناه خدا

خلاصه بر می گرده تا نفروختی ضرر نکردی

سلام همیشه سعی کن از پولی که توزندگیت بود ونبودش هیچ آثار تو زندگیت نمی زاره وارد این بازی ها شو دوما مدیریت زمان خیلی باارزشه یعنی یه چیزی بخری بعد بهش زمان تعریف کنی وتا اون موقع هیچ نگاهی به افزایش وکاهش نکن وهیچ وقت تواین کارها پشت سرتو نگاه نکن وعجله نکن

تو مشهد همین چند روز پیش یه بابایی پسر و دختر و همسر و خودش و می کشه بابت کل داراییش که گذاشته تو بورس