لطفا از حرف من تاثیر نگیرید..فقط تجربه این چند سالم میگه وقتی مینیمم و ماکزیمم ۵۰ تا هزار دلار پایین بالا میشه قطعا ریزش داریم..اینبار میره تا ۳۶ و ۳۷ شروع میکنه رنج زدن..و همینطور پایین تر..الان ۴۱ شده مقاومت..چون نتونسته با اینکه چند بار رفته که بشکندش و عبور کنه ازش..دلیل دوم اینکه سطح دارایی بیت صرافی ها کم و کم تر داره میشه پس اخرین برگ برندشون اینکه ریزش اتفاق بی افته تا بتونن حسابی خرید بزنن..دلیل سوم اینکه بازار الان فقط روانشناسی سده و همه نقد نشستن تا بیت به زیر ۳۰ یا همون محدوده ۲۷ تا ۳۲ برسه و خرید بزنن..کسانی هم که مینالن اونایی هستن که هولدر بودن و سیو سود نکردن و حد ضرر هاشون رو رعایت نکردن و الان نه میتونن بفروشن نه حوصله نگه داشتن و حق هم دارن ولی تا زمانی که نفروشن ضرر کمتری متحمل میشن..دلیل چهارم اینکه فعلا پول از کریپتو به سمت طلا و نفت و فارکس رفته و تا زمانی که اون پول برنگرده به بازار بیت رشد نخواهد کرد و ما همگی بازیچه دست صرافی ها هستیم..دلیل پنجم اینکه اگر این نوسان گیری بیش از حد ادامه پیدا کنه و تحلیل تکنیکال نتونه به این بازار کمک کنه بیت کم اعتبار میشه و الت سیزن رخ میده و دیگه الت ها از روندش پیروی نمیکنن..دلیل پنجم اینکه تا قیمت جذاب نشه برای سرمایه گذارها رشدی صورت نمیگیری و متاسفانه باید بگم بیت به زیر ۳۰ خواهد رسید..منتها بعد از اینکه نهنگ ها و صرافی ها نوسانشون رو گرفتن..ببخشید اگر طولانی شد..جسارت کردم و در محضر اساتید درس پس دادم..پر سود باشید و صبور..ارادتمند شما جواد عربی
افرین به تخیلاتت
حیف وقت برای جواب دادن به امثال تو.ولی میدمدجوابتو فقط برای انهایی که نگرانشون کردی.آقای تحلیلگر من کاری ندارم بیت میریزد یا رشد میکند .فقط بی سواد بیت وقتی از صرافی خارج میشد معنیش اینکه که رفته توی کیف پول نهنگها و نهنگها دیگه نگهش داشتند که بالاتر بفروشند.خدا عق لت بدد وقتی که خارج میشداز صرافی معنیش اینکه که از دارایی صرافی که کم نمیشد که صرافی بخواد بخرد . تو چطور تجربه این چند سال را داری؟؟ معلومه یک ماهه از بورس ایران امدی.پس زودتر برو همونجا.
خدایش بزنید روی اسمش و برید تحلیلهاشو ببینید .ان تحلیل دو هفته قبل بیت کویینش را ببینید.چه تحلیلیم هست آقا تارگت ۵۵ و ۵۷ را میداده.خخخ
اون موقع که من این تحلیل رو گذاشتم بیت تا ۴۸ رفت…اونی که باید بفهمه میفهمه