باسلام
موقعیکه بنده یا شخصی درحدتوان علمی یا تجربی مطلبی جهت همفکری، بیان میکنیم مخالفان بدون تفکر و از روی احساس ، مطالب را منفی باران می نمایند. متاسفانه چه این اشخاص وچه اشخاصی که من درآوردی نظر میدهند همه شان سعودی نویسند نه صعودی نویس!! … لذا بدون توجه به نظر این گروه و جهت همفکری ومساعدت با همقطاران عزیز ، مجددا عرض میکنم بی توجه به تحلیل نمودار و اینکه اگر اخبار فاندامنتال جدیدی منتشرشود، بیت زیر ۳۷۰۰۰ به اصلاح خواهدپرداخت و این مورد به دلیل اینکه سه بار از ۳۷۰۰۰ به سمت بالای ۴۲ و۴۳ هجوم برده لیکن نتوانست سد و مقاومتِ فروشندگان را بشکند دوباره به سمت ۳۷۰۰۰برگشته است اینباربه احتمال قوی زیر ۳۷۰۰۰ را تست خواهد کرد و کسانی این موضوع را بهتر درک میکنند که درطی دوماه اخیر حرکات بیت را کاملا زیرنظر داشته اند. نزول یه زیر ۳۴۰۰۰ هم دور ازانتظارنیست… به اخبار زیادتوجه نکنید وبه شایعات اهمیت دهید.اخبار را برای منافع عده ای خاص منتشرمیکنند.باسپاس
کی میگه ۴۳ رد نکرد تا ۴۸۵۰۰۰رفت خواب بودی
نظرات متفاوته
بنده میگم فعلا کانال بیت صعودیه
وتکنیکال هم میگه بیت تا ۳۷ حتما میاد این از این
پس احتمال اینکه بره تا ۳۷ از اونجا بره تا ۴۹ هست و اصلاح تا ۴۱/۴۳ وسپس حرکت به ۵۵ از اینجا من میگم بیت ریزش سنگین داره تا کانال ۲۸/۳۲ چون بعدش میخواد وارد کانال ۷۰ بشه
یه با دیگه بخون لطفا
دقیقا درست میفرمایید..بنده هم دیشب و هم چند روز پیش حرف شمارو ببان کردم ولی متاسفانه بچه مدرسه ی ها نمیزارن کسی ک بلده تحلیل بزاره…همه بیت رو بالای ۱۰۰ هزار دوست دارن تحلیل کنی…طرف صعودی رو سعودی مینویسه بعد میاد تحلیل میکنه:rofl:![]()