و…
۳-میرسیم به بحث تبلیغات که خدایی تبلیغات قابل قبول و وسیعی انجام داد.درخشش کیشو اینو بر بلندترین برج دنیا در دبی یا همون برج خلیفه، حمل بنر کیشو بر فراز اسمان امریکا توسط حالا یه هواپیمای کوچولو موچولو،تبلیغ توسط تقریبا ده هزارتا تاکسی و پخش تراکت های کیشو در سطح شهر، تبلیغات در یکی از میدان های برزیل و همچنین چندین تبلیغ توسط رونالدینیو که قرار بود یکسال مبلغ و سفیر کیشو باشه ولی دیگه ادامه نداد و من گاها میدیدم که ارزهای دیگه هم تبلیغ میکنه.شاید خیلی ها تصورشون این بود که تبلیغات رونالدینیو به دلیل وجهه ی مخربی که با انجام یکسری مشکلات حقوقی براش پیش اومده کار ساز نیست .ولی ما به نتیجه ی کار فکر میکنیم و اونهم شناخته شدنه این توکن هست که تا حد قابل قبولی این امر میسر شد.و الان هم در حد خودشون در شبکه های اجتماعی فعالیت میکنند.حتی اگر بگیم فالورهای فیک و تقلبی هم که داشته باشند باید قبول کنیم که در ابتدای کار در این فضای رقابتی چاره ای ندارند.باید طوری عمل کنند که اعتماد دیگرون رو جلب کنند.این قضیه در هر زمینه ی کاری حتی برای تک تک ما هم ممکنه رخ بده.تیم سازنده چه در زمان قرمزی بازار و چه در اوضاع مناسب بازار حضورش پررنگه و تیم بی جربزه ای نیست.پس تا به اینجا یه چند قدمی جلو افتادیم.من خودم گاهی اوقات سایت های فارسی رو که باز میکنم تبلیغات کیشو رو میبینم که این یعنی خیلی خوبه و داریم تو مسیر درست قرار میگیریم.
میگم فقط ڪیشو داری؟
بقیه ارزا رو از نوشته هات محروم نڪن
سلام.اولا که بنده رو مشمول لطف و محبت خودتون قرار دادید.اگر اجازه بدید در ادامه من توضیحاتی رو خدمتتون ارائه میدم که خودتون به راحتی در مورد همه شون تصمیم گیری خواهید کرد.![]()
![]()