تجربه ی ۱۴ ماهه در بازار ارزهای دیجیتال و ضرر

همه پس انذازم رو ارز دیجیتال گرفتم و الان تو ضررم..حدود ۱۴ماه است که به این بازار آمدم و فهمیدم قیمت در اینجا توسط صرافی ها دستکاری میشه و اصلا تابع عرضه و تقاضا نیست.ایراد این بازار اینه که نمیتونی دائم خریدهات رو کننرل نکنی و به نوعی اعتیاد آور است و روح و روان آدم رو نابود میکنه.نمیدونم واقعا از این بیشتر اگه صبر کنم ضررها م جبران میشه و مقداری حداقل به اندازه سود بانکی سود میکنم یا خیر بماند به اندازه تورم.واقعا درمانده شدم و نمیدونم چکار کنم .درسته من مثل خیلی ها خونه و زمین و ماشین نفروختم که وارد این بازار بشم ولی همون پس اندازم رو هم که وارد این کار کردم به این امید که سود معقولی کنم این بلا سرم اومده
ارزهای که دارم سبدم شامل: اتریوم.دات.آدا.سولانا.مانا.اتم .فانتوم .دویج کوین.شیبا. و خیلی کم بی بی دوح .کیشو.فلوکی.فگ سیف مون . آکیتا و فایل کوین هستش
واقعا سرگردان و سردرگم هستم .

اگر بگم تاسف نخور چرت گفتم خیلیا شرایط شمارو دارن مثل من ولی ۱۴ ماه میتونستی سود ببری که حالا که ضرر کردیم مجبوریم صبر کنیم شما که این همه ارز دارین بهر حال دو سه تاش میره بالا ضرر بقیه در میاد

گفتن همه تخم مرغ ها رو تو یه سبد نزارید نه دیگه در این حد اول هیچ صرافی اینقدر قدرت نداره که بخواد رو قیمت ها دستکاری چندانی کنه یه نگاه به ارزش بازار بنداز در زمان افت بازار ۲ تریلیون دلاره حتی ۱۰ مرد ثرتمند دنیا هم انقدر مو جودی نقد ندارن که بخوان رو بازار تأثیر بزارن بعد کنترل احساسات مهم ترین کار در بازار های مالیه و تاریخ ثابت کرده صبر طولانی مدت همیشه جواب میده و سخت ترین کار دنیاست صبر کردن چون عمرته که داره میگذره

سلام رفتی یه المه ارزخریدی خب معلومه یکی دوباربیت اصلاح بخوره ده تاارزداری هرکدوم ۲۰درصداصلاح بخوره ببین چی میشه نهایتش باید۵تاارزداشته باشی من خودم ۲۰هزارتادوج ۱۰تومنی خریدم ۶۰درصدفقط تودوج ضررکردم بعدشم الون دارموشیبا بیبی دوج وسلام