اخبار جدید شیبا اینو

سلام دوستان
چند خبر مهم اومده از شیبا اینارو میگم که یکم صبر کنین تا تتیجه بگیرین تمامیه خبرایی که میدم بهتون ترجمه شده از سایتای معتبر شیباست
خب اولین خبر حاکی از بیشترین میزان خرید نهنگها که مورد توجه اونا قرار گرفته شیبا بوده و شیبا بیشترین محبوبیتو بین نهنگا تو این ماه داشته وخریدای بزرگی رو نهنگا انجام دادن
دومین خبر لابه دوم شیباریوم به زودی لامچ خواهد شد و بهتون میگم این یعنی چی
سومین خبر مرحله خرید فروش زمین های شیبا به خرید های زمین به قسمت عمومی رسیده و تا الان شیبا 20میلیون دلار با فروش زمین هاش بدست اورده که این مسئله باعث اعتراضات زیادی از جانب طرفدارای شیبا شده که چرا از توکن شیبا در برنامه های خرید و فروش در متاورس استفاده نمیشه و نشده که این حجمه اعتراض باعث شده که تیم شیبا خبر از باز شدن توکن شیبا در متاورس برای خرید و فروش داده و دلیل خودشو عنوان کرده که چرا فعلا اقدامی برای توکن شیبا نکرده
خبر چهارم توکن سوزی شیبا در متاورس به حجم گسترده ای خواهد رسید و چهار روش بزرگ برای توکن سوزی در متاورس اجرا خواهد شد
خب دوستان شیبا قصد داره با لانچ کردن لایه دوم شیباریوم هزینه کارمزد رو به حداقل خود بروسونه وهزینه خریدو انتقالو به اندازه بسیار زیاد پایین بیاره تا برای شروع پورژه بازی متاورس با دیسنترالند و سند باکس رقابت کنه تا با توجه به طرفدارای بسیار زیادش و حجم وسیع تبلیغاتش رشد زیادی به شیبا بده خب با اینکار شیبا یکی از روش های توکن سوزیش که از کارمزد بالاش بودو از دست میده ولی در عوض در متاورس طریقه ای برای توکن سوزی جایگذین میکنه که بتونه با قدرت بیشتر توکن سوزی داشته باشه شیبا از قیمت پایین خودش و کارمزد کم خودش برای رشد شیبا در بازی متاورس استفاده میکنه تا وارد رقابت قویی بشه تا این ارزو به رشد برسونه دلیل بعدی لایه دوم شیباریوم اینه که در معاملات برای خرید فروش در بازار های اقتصادی کارمزد پایین میاد و گزینه مناسبی برای پرداخت میشه. دوستان برای من هیچ فرقی نداره بفروشین نفروشین چون با فروش شما این بازار هیچ تکونی نمیخوره با خریدتونم هیچ اتفاقی نمیفته اینارو گفتم تا بدونین رو چه ارزی سرمایه گذاری کردین من یک ساله با این ارزم در اینده از این ارز خیلی چیزا میشنوین و روزای خوبیو براتون بوجود میاره امیدوارم مفید بوده باشه این خبرا و باعث حال خوبتون بشه :folded_hands::rose:

عالی بود. مرسی از کامنت خوبتون. کاش همه کامنتا مثل این کامنت حاوی اطلاعات مفید باشه

بسیار عالی و پر انرژی بود ، فقط موندم اونهایی که دیسلایک میکنن رو چه حسابی اینکارو میکنن
بچه ها تو این بازار با داشتن شیبا فقط باید صبر ، صبر ،صبر و … داشته باشین ، موفق و پر سود باشین

ممنون از نتایج مثبت ومفیدشما…ممنون