خرید توییتر: نوسان‌گیری از فیوچرز

ایلان ماسک سهام توئیتر رو نخواهد خرید اگه اون ثروتمند ترین فرد جهانه و باهوشه من از اون باهوش ترم :roll_eyes:
فقط وجدانم نذاشته کلاهبرداری کنم :face_savoring_food:
.
نقشه اینه …۱: مدیرعامل توئیتر میدونه که ایلان ماسک هیچوقت ۴۰ یا ۵۰ میلیارد دلار از ثروتش رو صرف خرید فضای مجازی نمیکنه و فقط حرف زده …
۲: ایلان ماسک ثروتمند ترین فرد جهان هستش با توجه به میزان دارایی های نقدی نه اموال ..اگر ایلان ماسک همچین کاری بکنه که نمیکنه میزان دارایی های نقدیش ۵۰ میلیارد دلار کم میشه و جایگاه نخست رو ممکنه به خطر بندازه
۳ : ایلان ماسک اگر میدونست توئیتر براش خیلی سود داره با موافقت اعضای سهامدار توئیتر معطل نمیکرد و قرار خرید رو نمیذاشت یک هفته بعد
.
نتیجه ؛ ایلان ماسک توئیتر رو نخواهد خرید و علت پاس دادن به هفته آینده اینه که واکنش اجتماعی و مردم و دوج داران به این قضیه چیه آیا تو این یک هفته دوج میتونه برگرده به روزهای اوج یا خیر و اگر ببینه سرمایه گذار جدید نیست قطعا یه بهانه ایی برای نخریدن توئیتر میاره

تو جواب نمیدادی بجاش من میگفتم از احقمق ■■■■ تر. ادمی که کل پولشو از فضای مجازی و تبلیغ به دست اورده هیچ وقت حرفی نمیزنه بزنه زیرش زیاد حوصله ندارم توضیح بدم

■■■■ تو حرف نزن

دارایی نقدی میدونی چیه مونگول ؟
.
دارایی نقدی عبارت است از مجموع دارایی هایی که ارزش ثابتی دارد و متغیر از نوسانات قیمت نباشد و برای معاملات کالا و پرداخت ها مورد استفاده قرار میگیرد .
.
دارایی های ملکی و سرمایه گذاری ها و لوازم شخصی و خودرو ها چون در لحظه قابل محاسبه نبوده و ارزش آن دائم در حال نوسان است در سنجش میزان دارایی شخص محاسبه نمیگردد …

دوست عزیز محاسبات شما برعکسه
۴۳میلیارد دلار میده صاحب توییتر میشه
دوج ۶ برابر میشه
ثروت ایلان سرجاشه بعلاوه تویبتر
تازه اسم ایلان سهام توییتر را پرواز میده

یک تحلیل عاری از هرگونه منطق

ایلان ماسک منابع مالی خرید توییتر را توسط وام ردیف و در مورد تأمین منابع مالی صحبت کرده.
کسانی که فکر میکنن هدف ایلان ماسک از خرید توییتر بخاطر پامپ دوج هست. باید بگم باز هم این چنین تحلیل‌ها باز عاری از منطق هست. چون مبلغی که میخواد در قبال تصاحب توییتر میخواد پرداخت کنه به تنهایی چندین برابر مارکت کپ دوج هست.
در واقع می‌توان حدس زد که هدف ایلان ماسک از خرید توییتر برای تصاحب گسترده بازارهای مالی و ایده های گسترده ای هست که از تفکر من و شما خارج هست

سلام مشنگ ،ایلان خرید ،دیگه برای ما رافعی پور بازی در نیار ■■■■■■ برو به همون طویله ایی که بودی

رفیق جان شما میدونی که تابحال رسانه اجتماعی توییتر چه تاثیرات بزرگی روی نوسانات ارزهای دیجیتال ( و همینطور خیلی از بازارهای دیگه ی دنیا) داشته؟!
توییتر پر مخاطب ترین رسانه ی دنیاست که برای اشخاص سرشناس و باهوش میتونه بی نهایت ارزشمند باشه… قبلا که ایلان ماسک فقط یک اکانت در توییتر داشت با یک توییت قیمت دوجو چند برابر میکرد حالا اگه مالک توییتر بشه میتونه دنیا رو هم به نفع خودش بچرخونه

تو دیگه چقدر اوشکولی.

قصدش خریده.داره قیمت میگیره سرش کلاه نره

پشم نمیخواد بخره که سرمایش به فنا بره، بزرگترین و قدرتمندترین رسانه و شبکه اجتماعی دنیا رو میخره که در اون صورت با استفاده از توییتر کلی سود میکنه. ضمن اینکه هنوز سهامداران عمده و اعضای هیأت مدیره موافقتی نکردند وگرنه ماسک درنگ نمیکنه در خرید