دوستان یه نظر خواستم بنده مبلغ ۳۰میل دوج خریدم معادل ۱۰۶۰ دلار چون تریدر نیستم و علمشو ندارم واس همون هولد کردن گذاشتم بمونه تا همین فروردین تا۱۱۰۰دلارم رفت ینی عملا از ضرر خارج شدم میدونستم ک باز میاد پایین ولی دست بهش نزدم…تا این رفت برا۸۰۰خوردهای دلار دیشبم بهمت این نیمچه پامپی که زد تا ۱۰۸۰ دلار رفت بنظرتون دست از این هیچ کاری نکردن بردارمو از دکمه های لعنتی خریدو فروش استفاده کنم:) تا که حداقل مبلغ ورودم به دوج بیاد پایین تر…یا اینکه هم چنان بهش دست نزنم؟! لطفا نظر بدین سر جدتون ببینم با توجه به اینکه عملا علم تریدری تو من در کار نیس ولی از اینطرف اینو میدونیم که اصلاح و ریزش بعد از این پامپ بصورت مقطعی وجود داره دست بکار بشم یا خریته برای افرادی مث من!؟
خیر شما همون هیچکاری نکنی بهتره و استراتژی خوبی رو در پیش گرفتین چون هر لحظه دوج امکان داره منفجر شه و جا بمونید
شما برو توی تریدینگ ویوو اکانت ترید تست رو فعال کن. با ۱۰۰۰ دلار مجازی شروع کن ترید کردن. بعد مدتی میبینی از ۱۰۰۰ دلار مجازیت ۱۰۰ دلار مونده اونوقت میفهمی ترید بدون دانش بدتره
اما کاری که داری میکنی هم بده
شما بین بد و بدتر، بد رو انتخاب کردی
بهتر اینه که بری سراغ استراتژی ها با ریسک پایین و وین ریت بالا مثل اسپات گرید و دائو یا فول استک و اینجور چیزا
بهترین اینه که پولو بذاری کنار مطالعه ت رو زیاد کنی