اهمیت تکنیکال، فاندامنتال و مدیریت سرمایه

کجا اون ادم های بی خودی که میگفتن فانتوم بهترین ارزه . کلا ۷ماه تکون نمیخوره درصورتی که توهمین هفت ماه خیلی از ارزهای قوی رشد چشمگیری داشتن . لعنت به اون عوضی که ازتیم فانتوم جداشد

مقصر خودتی که باحرف مردم خرید میزنی عقل داری سواد هم داری آموزش ببین بعد سرمایه گذاری کن

کسی دم از سواد و آموزش میزنه که خودش ازش بی بهره نباشه خجالت نمی‌کشی تو قله خرید زدی؟
بعدش تو میگی با نظر کسی خرید فروش نکن بعد خودت التماس میکنی ملت نفروشن ؟
هر بالایی پایینی داره و هر پایینی بالا فانتوم هم محکوم به رشد کردن با این فرق که امثال تو از ما تو قله خریدن برو اموزش ببین

دوست عزیز هم آموزش دیدم هم تو کف خریدم . هم میانگین کم کردم ولی بازم همچنان میریزه هیج فکرشم نمیکردم که فانتوم باین بنیاد قوی این قدر بریزه خیلی ارز های دیگه که تازه هم آمدن هم رشد خوبی کردن وهم تو اصلاح ها کم اصلاح کردن همین ارزها هفت ماه قبل نبودن وگرنه بجای فانتوم اونا میخریدیم تازه خداوشکر من سبد دارم وتشکیل شده از چندین ارز قوی یکی که هم فانتوم که کسی شک نداره که ارز قوی تنها ۱۴درصد سبدم تشکیل میده ومن پولی آوردم که تا پنج سال دیگه هم بریزه مشکلی برام ایجاد نمیکنه اون پیامم مربوط به دوستانی که منتظرن تو دوسه ماه سود بگیرن وپولشون بزنن به زخم زندگی شون منظورم این بود هموطنانم بفهمن بازار ممکن تا یکسال هم اگر هولدر باشی بهت سود نده ولی بعدش جبران یکسال وعقب ماندگی ها بکنن پس انتظار یک شب ثروتمند شدن از بازار نداشته باشیم . خداوشکر من هم بورس سود خوبی گرفتم وهم توهمین بازار ارز دیجیتال با انواع ارزهای مختلف ارزهای مثل لونا وسولانا بالای ۱۵۰۰درصد سود تو چند ماه دادن وارزهای هم هستن مثل همین فانتوم یا بلاک توپبا که هفت ماه هیچی ندادن وارزی مثلGmtهم تو یک ماه ۱۳۰درصد سود داده باید ازاین بازار سودت بیشتراز ضرر هات باشه تا موفق باشی وپولی بیاری که اگر یکسال هم ریزش کرد هروز احساساتت بهم نریزه وزندگی برخودت وخانواده ات سیاه کنی
من از همین بازار پارساب تونستم یک آپارتمان ویک خودرو جک s5 بگیرم وتوکلم برخداست تا امسال هم حداقل یک ویلا در شمال بگیرم تا خالق بی همتا هست غم نداریم دهنده بی منت باری تعالی وهوش وذکاوت هر تریدری . اصلا تو این بازار هیچ وقت سیگنال از کسی نگیر. پول قرض وام نیار ودرنهایت صبرپیشه کن . صبرصبر وتشکیل یک سبد دارای از بهترین ارزها ارزهای که تو اصلاح وریزش ها کمترین ریزش ها دارن ودررشدها بیشترین رشدها وخداوشکر توهمین یکی دوماهه خیلی ارزهای قوی وارد بازار شده وفرصت های طلایی داده به همه ماها یاحق.

من از سود این بازار یه اسکوتر دست دوم خریدم
امسال یه میخوام براش یه بوق بخرم
:rofl::rofl::rofl::rofl:

انگل مگه تو توی کیف پول منی که چند خریدم خیلی از نوک قله خوشت میاد گوزو

اندازه حدوحدودت سودت گرفتی خداوتو شکر کن . حدودت همین اسکوتر بوده وبس سقف آرزوهات همین بوده و انتظار بالاتر نداشته بلش