بازار ارز دیجیتال و دخالت‌ها

منم میخوام یک ارز درست کنم یه ملت رو بازی بدم و پولاشونو به جیب خودم بزنم و اسم خودمو بزارم ایکس ماسک ،میشه لطف کنید راهنماییم کنید پول هم دارم

بچه جون برای ساخت یک ارز یک تیم باید باشه باید روز ها وقت بگذارید باید تبلیغات کنید باید بگید می خواهید چکار کنید
بهد اش هم بازی دادن یک ملت با ارزش دیجیتال یک جرمو به شدت برخورد می شود

عقده ای هستی مگر . اولا ایرانی هستی نمیتونی دوما به این راحتی هم نیس

حالا اون یه چرتی پروند تو چرا باور کردی

بزن خودم 10 دلار میخرم

دقیقا همین کارو این بچه کوچه ایی علی حسنی داره میکنه

ساخت ارز راحته اما برای ثبت تو cmc باید تو لینکدین اکانت بدی سایت داشته باشی کانال بزنی احراز هویت کنی که کجا هستی و مدرک شناسایی پاسپورت واینا که یه وقت اگه خواستی بالا بکشی ■■■■■ دربیارند همین الان برو پروژه سیف مون رو نگاه کن ببین چه بر سر مدیر عاملش اومده الان دادگاهی شده.

حالا اگه اینا هم انجام داده باشی هم برای رتبه پایین تر از ۱۰۰۰ تو کوین مارکت کپ باید حداقل تو یکی سایت های واسطه (مثلا سرتیک) اهراز هویت بصورت کامل انجام بشه که اون به مراتب سخت تره چون بصورت آنلاین دائما فعالیت سایتت رو بررسی میکنند و بروزرسانی هاش رو چک میکنند و اگه از یه مدت بیشتر سایتت آفلاین باشه یا بروزرسانی نکنی احراز هویت باطل میشه و رتبه cmc به مراتب نزول پیدا میکنه پس به این راحتیا هم که فکر میکنی نیست. شما نهایتا بتونی یه کانال بزاری ارزاتو به اسم ایردراپ بنداری به بعضی ساده لوحا که اونم چنداد نونی نداره.