سلام دوستان امیدوارم خوش و سلامت و حالتون خوب باشه
![]()
![]()
![]()
.
(این مسئله رو قبلا کامنت کرده بودم اما هر مدت یکبار میزارم که دوستان که ندیدن ببینن.)
.
.
راستش میخوام یک مسئله ای رو برای شما دوستان عزیز شفاف سازی کنم.
.
خیلی از دوستان با تعداد ساپلای بیبی دوج مشکل دارن و نظرشون اینه که با این مقدار توکن اصلا نمیشه رشدی ازش دید.
.
همه ی ما میدونیم که بیبی دوج از دو طریق توکن سوزی داره
1 : دستی
2 : اتوماتیک
من فقط در مورد توکن سوزی اتوماتیک میخوام صحبت کنم
در حال حاظر حجم معاملات در روز 5 میلیون دلار هست و توکن سوزی اتومات با این حجم معاملات ده تریلیون توکن در روز هست.
.
خب ما اگر یک آینده نگری روشن داشته باشیم و حجم معاملات شیبا رو برای بیبی دوج در نظر بگیریم که در روز 2 میلیارد دلار هست.
( دوستان توجه داشته باشید شرایط بازار جوری هست که حجم معاملات همه ارز ها اومده پایین حتی خود بیت کوین اما حد معمول حجم معاملات در روز شیبا چیزی هست که ذکر کردم )
.
من برای شما حساب میکنم که متوجه بشید چه الماسی دستتون هست و گول ساپلای زیاد رو نخورید.
.
اول باید 2 میلیارد دلار حجم معاملات شیبا رو تقسیم بر 5 میلیون دلار بیبی دوج کنید که جواب در میاد 400 تا 5 میلیون دلار، خب ما اون ده تریلیون توکن سوزی در روز بیبی رو باید ضربدر 400 کنیم که جواب میشه ![]()
![]()
![]()
![]()
.
4,000,000,000,000,000 کوواد توکن سوزی در روز ![]()
.
10,000,000,000,000 × 400 = 4,000,000,000,000,000
.
خب خودتون میتونید حساب کنید که چقدر راحت توکن ها سوزانده خواهد شد، این به دست اومده از یک حساب کتاب ساده هست که هر هولدر واقعی باید اون رو بدونه و به این دقت داشته باشید بیبی دوج پتانسیل بسیار بالایی برای افزایش مارکت کپ و حجم معاملات داره و همه ما دیدیم که تا صد میلیون دلار حجم معاملات در روز هم رفت اما حالا شرایط بازار خراب هست و این شرایط برای همه ارز هاست🙏
.
لطفا اجازه ندید گفته و نظرات دیگران روی عملکرد و کارهای شما تاثیر بگذاره و بعد ها خدایی نکرده پشیمونی بکشید.
.
یا حـق. ![]()
![]()
![]()
حرف شما دوروست . ولی قبلش باید تو دوتا صرافی لیست بشه یانه .خوب اونوقت به نظر شما این صرافیا میاد با این حجم سکه بیبی رو لیست کنه جواب نخیر هست . صرافیایی که گفتم باینسس با رابینهود یا کوین بیس هست . از همه مهم تر باینسس هست . که اونم نمیاد بیبی رو با این حجم سکه لیست . کنه خودتون .که دیدین الان 6 ماه است که همه میگن لیست میکنه ولی هیچ خبری نیست . به نظر من بیبی تا سکه هاشو نیاره زیر 100 کواد از لیست کردن تو باینسس خبری نیست .یعنی حدعقل 150 کواد دیگه باید بسوزونه .اونم دستی .
دا اش خدا وکیلی خودت اینجوری حساب کردی یا از
یه جایی کپی کردی؟ راستش به من خیلی انگیزه دادی ![]()
![]()
حرف شما صحیح،اما بزرگوار مشکلی که بیبی دوج داره اینه که همه هولدریم،خرید زدیم و انداختیم یه گوشه
مرحبا ، منطقی و اصولی توضیح دادی ، حلالت
4کواد در روز!!!
الان کلا 232کواد ازش مونده, با احتساب حرف شما تا 58روز دیگه همش سوزونده میشه که! ![]()
با اشتباه حساب کردن شما مشکلی ندارم, ولی اون 80نفری که لایکت کردن چرا به خودشون حداقل زحمت اینو ندادن که ذهنی حساب کنن, سوزوندن 4کواد در روز با عقل جور درنمیاد؟!
شیر مادر حلالت،بالاخره یکی پیدا شد که حرف منطقی زد:ok_hand:![]()
از کجا مطمعنی که تا اون روز تیم بی بی دوج توکن سوزی اتوماتیک رو متوقف نکنند ها تا آخرش میرع
عنتر داره میگه وقتی مارکت کپش زیاد شد اینجور میشه
خودم انجام دادم، کاری نداره که❤️
این توکن سوزی اتومات ابدی ک نیست متوقفش میکنن
دقت نکردی گفت اگ معاملاتش مثل شیبا بشه..الان با حجم معماملات خودش در سال ۳۶ کواد میسوزونه ک با این اوضاع ۵ سال بعد قیمتش خیلی بالا میره
داداش اول بخون بعد نظرتو بگو اگه ۲ میلیارد حجمش بشه ک اندازه حجم شیباس ۴ کواد میسوزونه
خب یخورده دقت کن بعد رو هوا حرف بزن
ک..خل چشاتو باز کن
اون میگه اگ حجم معاملاتش اندازه شیبا بشه الکی ک حساب نکرده ک توعه فرتی بخونیش
فکر کنم درست بررسی نکردید
توکن سوزی اتومات با خرید و فروش یا معاملات داخل صرافی ها اتفاق نمیافته و وقتی توکن سوزی میشه که از یک کیف پول داخل یک صرافی به یک کیف پول دیگر داخل صرافی دیگر منتقل بشود و چون کارمزد این انتقال در بیبی دوج 20 درصد هست معمولا افراد از این کار اجتناب میکنند مگر اینکه سود به دست اومده از انتقال براشون بالای 20درصد باشه که انتقال توجیح پیدا کنه پس اگر قرار باشه 4 کواد به صورت اتومات بسوزه باید چندین برابر اون توکن در کیف پول ها بین صرافی ها جابجا شده باشه .
به نظرتون شدنیه ؟
در ضمن این مدلی هم که بیبی دوج توکن سوزی دستی میکنه یعنی توکن های قفل شده رو میسوزونه امیدی به افزایش قیمت در کوتاه مدت نیست و حتی شاید برعکسش اتفاق بیافته ( بحث فنیش طولانیه )
فعلا خروج نقدیندگی از استخر بیبی دوج زیاده و شرایط خوب نیست. صاحبانش هم فقط به فکر خودشونن
با احتیاط معامله کنید
آی کیو بخون قشنگ گفته حال بازار خوب بشه وبی بی دوج حجم زیاد بخوره اینقدر توکن سوزی میتونه داشته باشه نه الان بااین اوضاع بازار
چرا دیگه تو صرافی ابانتتر لیست شد:rofl:![]()
![]()
![]()
کاری نداره رفیق، بله خودم انجام دادم ![]()
![]()
![]()
عنتر قیافته تخم سگ.