گروه دوم و سوم کوین ها

گروه دوم .میم کوین ها و یا همون توکن های شوخی و سرگرمی لقب گرفتند.مثل همین کیشو اینو و بی بی دوج و…گروه سوم .گروه شت کوین ها هستند که دیگه اکثرا تو همین دسته قرار میگیرند و طی زمان اگر بتونند توانایی خودشون رو به اثبات برسونند،و انگ بد نامی شت کوینی رو از رو دوششون بردارند،شاید قادر باشند مسیر پیشرفت رو برای خودشون هموار کنند.کوین های اصلی که بحثشون مبرهن و آشکاره.و با برنامه های خاص خودشون حرکت می‌کنند.اماازنظرمن،قرار گرفتن در دسته بندی کوین های اصلی هم،صرفادلیل موجهی بر آینده دار بودن ان کوین قلمدادنخواهدشد. تصور بنده این هست که برخی از اونها هم تقریبا، باز تاکید می‌کنم، تقریبا ونه به صورت مطلق، همانند یک ملک کلنگی محسوب میشند،که اگر به دلیل عدم استقبال عمومی مدیر پروژه اقدام به بازسازی مجدد اون نکنه،خیلی دیگه به چشم نخواهند امد.بله ،بله ،الان فکر تون رو میخونم که بعضی ها میگن ملک کلنگی زمینش خیلی با ارزشه .منهم اینو میدونم اما تا ترمیم یا بازسازی نشه و یا به عبارت دیگه کاربردی تر نشه کسی در اونجا ساکن نخواهدشددرسته که اون ملک به هر حال ارزش ذاتی خودش رو حفظ خواهد کرد اما در بازار کریپتو این طرز تفکر منتفی است.بنده مثال زدم تا شما یه کم راحتتر به قضیه نگاه کنید و خودتون هم مستحضر هستید که در مثل جای هیچ مناقشه نیست.پس باید ان دسته از کوین ها تلاش کنند تا ایراداتشون رو برطرف کنند ودر غیر اینصورت ،جایگاه شایان ذکر ی رو در بازارنخواهند یافت.مثل ارز Zero یا همون Zer که با وجود ۱۷ میلیون سکه که از بیت کوینم هم کمتره کجاالان قرار داره.کسی هم که نیست عنوان کنه ما تصمیم داریم با این ارز چه کنیم.حالا دیگه فرداها چه پیش خواهد امد فقط خدا میدونه.بنابراین تنها به دلیل تعداد واحدهای یک ارز یا کوین بودن ان هم نمیشه اقدام به خرید کرد.بایدوایت پیپر اون ارز مطالعه بشه و بعد بسته به فعالیت و تبلیغات و در انتها فقط با صلاحدید شخصی ،ارزی رو خریداری کرد. کوین های قابل استفاده و دارای بلاکچین قوی من جمله ارز @سمانه خانم عزیزمون یا همان سولانای معروف که معرف حضور تمامی دوستان هست و نیازی به تبلیغ نداره هم، برای ارتقای پروژه هاشون زمان زیادی رو طلب کردند.حالا اینجا نگید تلف کردن رو طلب کردن نوشته بعد ادعا میکنه.نه دوست من همون طلب کردن درسته:joy::joy::joy::joy:.اما از اونجایی که اکثر ما پول هنگفتی برای خرید این کوین های اصلی نداریم، اقدام به خریداری این سه دسته از توکن ها میکنیم،که طبعا،احتیاط بیشتری رو به همراه خواهدداشت.و حالاااااااااآااااا.اینجا لطفا دوستان یک فلش بک به حافظه ی مبارکشون برای یادآوری اون سه مثال در متن قبلی بزنند.این توکن ها بسته به کار آمد بودنشان ،نمایانگرهمان بچه ی زرنگی است که سعی می‌کرد جنس خودش رو به اون کاسب های رده بالا غالب کنه.ماهیت این توکن ها تقریبا مثل همون اشخاص در مثالهاست .اگرقادر نباشند چیزی از خودشون به صورت خلاقانه و یا مبتکرانه ارائه بدند در این عرصه ی جهانی به راحتی یک لیوان اب، نوش جان کردن،از بازار محو خواهند شد.و یا همون حالت اسکم (scam)و یا کلاهبرداری پیش خواهد امد.من قدرت ادامه ی بحث رو دارم اما ادمین میگه بقیه اش رو بذار واسه فردا،بچه ها از دستت شاکیند.وگرنه تائید نمیکنم ها.ما هم میگیم چشم و التماس دعا :folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::smiling_face::smiling_face::smiling_face::smiling_face::smiling_face::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

صفحه ۲

شما قشنگ حرف میزنی…ولی این مردم حال و حوصله نمونده براشون

بازم ک تویی ایی بابا ی هفته بیشتره داری زر میزنی الکی. چیز میز زدی؟ چقدر گفتن از موتوری جنس نگیرین این میشه اخرش
ادمینم با این دست ب یکیه مردم نظر میدن تایید نمیکنی دوباره س باره هم نظر میدن تایید نمیکنی ولی این رمان مینویسه تایی میکنی؟؟ واقعا فازتون نامعلومه از موتوری جنس نگیرین:grinning_face::man_facepalming::man_facepalming:
جوونا از دست رفتن از دست این موتوریا :face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow:

بابا کم ■■■■■ بگو

چه چقدر شبيه انشرلي با موهاي قرمز هستي هم پر خرفي هم خوت سوال ميپرسي و جواب خودتم ميدي ولي در كل جالبي

خودت بخون چ نوشتی ما حوصله خوندن مجله عقیدتی نداریم

شیرت خشک میشه دوست عزیز.. خودتو خسته نکن و انقدر حرص نخور.. اسکم خالص خود شما هایی

داستان تعریف نکن. یه سبد تشکیل بده به امید خدا یکی دو تاش در آینده نه چندان دور که گرفت شما هم به سودا می‌رسی

ازسره بیکاری داریدمجله مینویسید