من وقتی میبینم بعضی تحلیلگران می گویند این ارز یا فلان ارز پروژه های استخوان دار دارد خنده ام می گیرد واقعا مضحک است کدام پروژه
ارزهای دیجیتال یک زمانی هیاهو داشتند و براثر دهن بینی افراد خریداری شده اند درست یکسال پیش در خرداد ۱۴۰۰ ارزهای دیجیتال مرده اند همه در ۵۰ تا ۷۰ درصد و چه بسا بیشتر منفی شده اند و از تب تاب افتاده اند فقط منتظرند سهام داران خرد به نقطه سر به سر برسند و فرار کنند
ایاس از ۱۵ دلار رسیده به ۲ و نیم دلارکاردانو از ۳ دلار رسیده یک دلارو …
کجای کارید عزیزان این هم از هولد کردن ۴ ساله به نظرتان کم نیستخودمان را گولنزنیم همین بیت کوین هم در ۵۰ درصد ضرر هست درسته اوایل سود داد ولی یک ساله کلا ارزها مرده متحرک شده اند
دوباره بازار منفی شد ی سری ها شروع کردن به آیه یاس خوندن و آدرس دادن به پیش بینی های نوستراداموسی شون که آی من گفتم ارز دیجیتال الکیه، آی کلاه برداریه، آی امریکا پولارو بالا کشید روسیه، چین بالا کشیدن…
آقا هر بازاری افت و خیز داره، بشین ببین کجا کفه بخر کجا سقفه بفروش، مثل پیر زنها غر نزنید و منفی بافی نکنید.
این همه تایپ کردی کافی بود بری یکم قیمت ارزهای مختلفو طی سالهای گذشته چک کنی اونوقت متوجه میشدی داستان چیه
من از ۹۷ از اون وقتی که BNB ی ۱۰ دلار بود تو بازر ارز بودم،
افت و خیز مثل این کم ندیدم،
تحلیل ها و ارزیابی ها همه خوبن اما تو این بازار باید صبور باشی، نه با عجله بخر نه با عجله بفروش.
بعضی وقتا باید بشینی کنار گود منتظر فرصت باشی، اتفاقا منفی بودن بد نیست. بازار منفی نباشه یعنی کلاهبرداری مثل بورس ۹۹ و اوایل ۱۴۰۰.