بررسی ارز Ebt و احتمال حمایت ایلان ماسک

دوستان گلم و اساتید محترم
این اسکرین یکی از ولت های من در صرافی هات بیت می‌باشد ب نظر عزیزانی ک دستشون تو کار هم بسیار پر می‌باشند آیا مجددا قیمت ها پایین تر میاد م بنده ۲۰۰۰ دلار دیگه اضافه کنم یا خیر ؟
خوشحال میشم نظر تک تک عزیزان رو بدونم مخصوصا جناب سوران ک‌ یک دهم سرمایه کل من رو فرمودند تمامش رو در توکن های پایین جدول نریزید ولی من بسیار مخالف حذف ایشون هستم چون اگر سوپلای و احراز هویت تمامی این تومان هابی ک در اسکرین می‌بینید خورده بود تمام این توکن ها در رنکینگ بین ۱۰۰ الی ۲۸۰ بودند و اصلا رتبه پایینی نیست و بسیار عالی می‌باشد و اگر بیت بالای ۵۳ هزار تثبیت کند نهنگها تمام هر توکن هارو از ۱۰۰x الی حداقل ۱۰۰۰۰۰x بالا خواهند برد تا اینهمه توکنی ک‌ از کسانی ک در فومو و ترس در بالاترین قیمت خریدن و به ارزانترین قیمت بهشون فروختن مجددا به همون ها در بالاترین قیمت ممکن بفروشند
نظر خودم بر اینه کیشو حداقل نه صفر ۷ رو حداقل باید تاچ کنه .و سایتاما هم حداقل هشت صفر ۳ رو باید تاچ کنه و اون روز هست ک نهنگ ها کیف خودشون رو پر کرده اند از تومن هابی ک از ترسوها خرید کردن
و خدای ناکرده ب هیچ وجه ممکن ونخواستم فخری بفروشم ولی این رو بدونید دو سال پیش من ۳۷۰ هزار دوج رو روی قیمت ۱۰۰ تا تک تونی خرید کرده بودم و چون تازه کار بودم و اینجا آنقدر منو ترسوندن ک کلاهبرداری مفت دادم رفت و متاسفانه ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومن رو از دست دادم

نظر عزیزان گرانقدر چیست؟

اینکه همرو کیشو بخری اشتباه
این 5 تارو بخر
ایلان ریوشی توکن بی بی دوج سایتاما و cult dao

بیت تا 35 و 32 احتمال زیاد بیاد
سعی کن اونجا بخری
اگه نه پله پله بخر اون 5 ارز رو