آیا بایننس تکرار تاریخ است؟

بایننس که اینجوری ثابت شده انگار خبراییه :thinking: تقریبا ۲ سال پیش این نوسانات شدید بیت رخ داد و بایننس به یک باره از ۲۴۰ دلار رسید به ۶۴۰ دلار طی ۲ هفته و بعد شاهد رشد بیت تا ۶۵ شدیم و آلت سیزن هم شد …
.
نمیخوام امیدوارتون کنم خداکنه همین باشه :face_without_mouth:

دو سال نبودو پارسال فروردین بود

سلام دوست عزیز من مبلغ ۱۰میلیون میخوام ارزبخرم درست خیلی کمه ولی من زندگیم متلاشی شده الان خیلی گرفتارم گفتم این مبلغ روگیرآوردم شایددوباره حداقل وسایل خونه خریدم وخونه ای یاکرایه ویاخریدم باتوکل برخداوندوراهنمایی شماودوستانی که درارزدیجیتال فعالندممنون زیادحرف زدم ببخشیدسپاس

وقتی بیت اومد حوالی ۳۰ برو daddy doge بخر شت کوین معتبره با مارکت کپ سه میلیون ده برابرش که شد خارج شو.

با ده تومن تو بازار کریپتو هیچ کاری نمیتونی بکنی،برو فارکس شاید فرجی شد

داداش تلاش ناامیدانت نابودم کرد بخدااما پول قرض نکنی واسه سرماسه گذاری چیزی نفروشی چون اینطوری نودونه درصد مواقع ضرر میکنی صبر کن بازار قیمتای خیلی پایینتری هم میبینه تارگت این سقف دوقلو شک نکن بیست هزاردلاره ..اونجا خرید کت و هولد کع پولدار شی این پروسه دو سه سال زمان میبره

اگر میتونی دو سال نگه داری بخر
تو ۳ ماه به سود نمیرسی اگر هم برسی قماره

دوست عزیز امید که زندگیت درست بشه و بیفته.رو دور موفقیت اما دوست گلم به امید اینجا و حرف ادما اینجا نباش که همونیم که داری از دست میدی اگر خودت بلدی ورود کن به بازار اگر نه مطمعن باش داراییت میره از دستت انشالله که خدا خودش راه خوبی جلوت بزاره